Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Polița locală a pus gând rău parcagiilor ilegali

Polița locală a pus gând rău parcagiilor ilegali

scris de Ștefan Constantinescu
76 afisari

Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti desfăşoară, permanent, acţiuni de descurajare a persoanelor care apelează, în mod repetat, la mila conducătorilor auto, sub pretextul asigurării unui loc de parcare. 

In urma acestor acţiuni, de la începutul anului și până în prezent, poliţiştii locali din cadrul D.G.P.L.C.M.B. au depistat şi sancţionat peste 1400 de persoane care ofereau ilegal, contra cost, locuri de parcare. Sancţiunile au fost aplicate pentru nerespectarea Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice şi a  H.C.G.M.B. 124/2008, valoarea amenzilor fiind de peste 360.600 de lei.

Zonele în care s-au derulat și se derulează cele mai multe acțiuni ale polițiștilor locali sunt Centrul Istoric, Bulevardul Decebal, Piața Unirii, Splaiul Independenței și străzile din apropierea spitalelor Polizu, Municipal și Floreasca.

Sancţiunile contravenţionale au vizat inclusiv persoanele care pretind, ilegal, bani, in schimbul facilitării parcării în zona publică din Piaţa Naţiunile Unite. De fiecare dată când, în această zonă, au fost depistate astfel de persoane echipajele Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti au acţionat cu fermitate aplicând sancţiunile prevăzute de lege.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult