Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Poliţia l-a prins pe Gregorian Bivolaru

Poliţia l-a prins pe Gregorian Bivolaru

scris de C.P.
10 afisari

Gregorian Bivolaru, fondatorul MISA  a fost prins în Franţa, vineri, şi ar putea fi extrădat pentru a executa pedeapsa de şase ani de închisoare primită pentru act sexual cu un minor. Autorităţile române încearcă de mai bine de zece ani să obţină extrădarea lui, în condiţiile în care acesta a obţinut azil politic în Suedia, iar autorităţile acestui stat au respins cererea.

gregorian-bivolaru

MISA si Gregorian Bivolaru sunt anchetati in Italia (foto: a1.ro)

Gregorian Bivolaru, liderul MISA, a fost arestat în Franța. Bărbatul era urmărit prin Interpol. Acesta a fugit din România în 2004 și s-a refugiat în Suedia unde a primit azil politic. De acolo, s-a mutat ulterior în Franța.

Primele informații arată că avea asupra sa acte false. Supranumit și Guru Bivolaru, inculpatul își schimbase numele și se prezenta ca fiind Magnus Aurolsson.

Gregorian Bivolaru are 64 de ani, este acuzat de exploatare sexuală a copiilor şi pornografie infantilă şi condamnat la 6 ani de închisoare.

Potrivit informaţiilor Europol între 2002 și 2004, Gregorian Bivolaru, în calitate de profesor de yoga și mentor spiritual, a recrutat un minor pe care l-a exploatat sexual.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult