Poliţia autosesizare dispariţie Sima, fost director Sibex | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Poliţia s-a autosesizat în cazul dispariţiei lui Cristian Sima, fost director Sibex

Poliţia s-a autosesizat în cazul dispariţiei lui Cristian Sima, fost director Sibex

scris de L.M.
6 afisari

Poliţiştii de la Investigarea fraudelor şi cei de la Criminalistică s-au autosesizat, joi dimineaţă, în privinţa dispariţiei fostului director al Sibex Cristian Sima.

Poliţia s-a autosesizat în cazul dispariţiei lui Cristian Sima, fost director Sibex

Poliţia s-a autosesizat în cazul dispariţiei lui Cristian Sima, fost director Sibex (foto: a1.ro)

Autosesizarea survenit ca urmare a dezvăluirilor jurnaliştilor din cursul zilei de miercuri. Nici familia din Bucureşti, nici Bursa de la Sibiu nu au sesizat poliţia privind dispariţia acestuia, a declarat, joi, pentru Agerpres, inspector Luciana Balteş, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

„În urma informaţiilor apărute în mass-media referitoare la fostul preşedinte al Bursei Sibiu, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu s-a autosesizat în acest caz, fiind demarate verificări. Nici familia, nici cei de la Bursă, nici altcineva nu ne-a sesizat în vreun fel dispariţia domnului Sima sau alte aspecte legate de acesta”, a declarat inspectorul de poliţie Luciana Balteş.

Aceasta a precizat că fostul şef al Bursei din Sibiu (Sibex) Cristian Sima este „necunoscut” de poliţie, în sensul că nu a avut până acum înregistrată pe numele lui nicio plângere, din ce se cunoaşte până la acest moment.

Reprezentanţi ai Bursei din Sibiu au declarat pentru Agerpres că Sima nu a dispărut cu banii Bursei, lăsând să se înţeleagă că nu aveau de ce să îl reclame la poliţie pe acesta, conform reglementărilor în vigoare.

Cristian Sima, revocat miercuri din funcţiile de preşedinte CA şi director general al Bursei de la Sibiu, nu mai poate fi contactat de lunea trecută şi, potrivit unor zvonuri din piaţa de capital, ar fi dispărut cu banii unor clienţi care tranzacţionau pe pieţe externe printr-o firmă deţinută de el. Surse din piaţa de capital au declarat pentru Mediafax că Sima a transmis la 1 octombrie un email unui director de la bursa din Sibiu în care scria că i-au fost furate laptopul, telefonul, actele şi cardul bancar şi cerea blocarea acestora.

1 comentariu

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 11-10-2012 - 13:21

Classic Ro. manesc! A FURAT TOTUL ! si acum tineti-va la EXPLICATII : H. CRISTIAN SIMA ar fi fost EVREU si TIGAN in acelasi timp ! Ca un RO. manash nu ar fi furat , NICIODATA !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult