Poliţist înjunghiat pentru o ţigară | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Poliţist înjunghiat pentru o ţigară

Poliţist înjunghiat pentru o ţigară

scris de A.B.
10 afisari

Un poliţist a fost înjunghiat, sâmbătă dimineaţă, de un bărbat rămas deocamdată neidentificat, în staţia tramvaiului 41 din zona pieţei bucureştene Crângaşi, victima fiind transportată la Spitalul Universitar, pentru a i se acorda îngriiri.

În cursul dimineţii de sâmbătă, în jurul orei 5.00, un tânăr poliţist de 21 de ani din cadrul secţiei 20, aflat în timpul liber, în urma unui incident, a fost atacat de un necunoscut. Incidentul a avut loc în zona Crângaşi, chiar în staţia tramvaiului 41. Bărbatul a fost tăiat cu un obiect înţepător în zona abdomenului şi a piciorului drept.
Potrivit unor martori, atacatorul i-ar fi cerut poliţistului o ţigară, după care a scos un cuţit şi l-a înjunghiat pe acesta în zona abdomenului. Ulterior, atacatorul a fugit de la faţa locului, fiind căutat la această oră de către Poliţie. În urma unui apel la 112, poliţistul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Universitar, starea lui fiind stabilă.

Poliţistul înjunghiat era în afara orelor de program, la momentul incidentului, au spus surse apropiate anchetei din acest caz.

2 comentarii

IngerAlbastru 19-10-2013 - 12:22

In ce stadiu animalic au ajuns unii romani?!?!?!? daca sint capabili sa omoare pentru o tigara!!!

UnUL 19-10-2013 - 12:25

Eu aș spune : în ce hal au ajuns unii OAMENI. Din păcate asemenea lucruri se petrec în toate țările.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult