Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Politist retinut pentru trafic de droguri

Politist retinut pentru trafic de droguri

scris de Ziua Veche
2 afisari

Un politist de la Sectia 3 a fost retinut de DIICOT pentru trafic de heroina. Potrivit anchetatorilor, acesta face parte dintr-o retea de trafic de droguri de mare risc ce actiona in Sectorul 1 al Capitalei, zona Garii de Nord si Bucurestii Noi. Politistul nu este strain de arest fiind cercetat si in 2008 pentru talharie.

 

Politistul, Bogdan Butnaru, a fost incadrat in 1998 si a facut parte din Clubul Dinamo Bucuresti activand ca poloist acolo. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Capitalei, la 1 iunie 2009, prin reorganizarea Clubului Dinamo, mai multe cadre au fost transferate in zona operativa, inclusiv la Politia Capitalei. Este si cazul agentului, transferat la Politia Capitalei. In aprilie 2010, Politia Capitalei a dispus cercetarea prealabila pentru neindeplinirea atributiilor de serviciu.

„In acest moment, el sigur va raspunde pentru aceasta fapta. Mai mult decat atat, Politia Capitalei sustine toate demersurile institutiilor abilitate ale statului pentru a clarifca astfel de situatii.(…) In 2008 a fost condamnat. In acel moment lucra la Clubul Dinamo, iar la noi a fost transferat lucrator in 2009. Nu avem nicio legatura cu aceasta situatie”, a spus Ciocan. Subofiterul mai este acuzat ca in 2007 “a luat niste bunuri dintr-un supermarket si s-a certat cu agentii de paza. A primit o condamnare cu suspendare, iar seful sau de la Dinamo de atunci a decis ca poate fi mentinut in activitate, dupa care noi l-am primit ca luptator. Nu putem interveni pe o fapta care s-a comis anterior si care nu are legatura cu Politia Capitalei”, a explicat Ciocan pentru RealitateaTV.

Timp de aproximativ patru luni politistii au urmarit reteaua formata din 24 de persoane care distribuiau heroina pe raza Sectoarelor 1 si 6 din Capitala. In perioada februarie-martie 2010 acestia au distribuit diferite cantitati de heroina si comprimate de metadona. Politistii au efectuat 12 perchezitii domiciliare in Bucuresti in urma carora au ridicat 100 grame de heroina, 274 comprimate de metadona, 2.980 lei si 1.175 euro, precum si diferite materiale folosite la portionarea, ambalarea si consumul de drogurilor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS