Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Poliţistă înjunghiată într-un autobuz RATB

Poliţistă înjunghiată într-un autobuz RATB

scris de A.B.
9 afisari

O poliţistă a fost internată de urgenţă, marţi, după ce a fost înjunghiată în umăr de o femeie, în autobuzul 104 din Capitală, potrivit unor surse din Poliţie.

Poliţistă înjunghiată într-un autobuz RATB

Poliţistă înjunghiată într-un autobuz RATB

Poliţista, în vârstă de 24 de ani, care lucrează la Secţia 8, se afla în timpul liber, în autobuzul 104, unde a văzut o femeie care agita un briceag. Poliţista a decis să intervină, moment în care agresoarea ar fi ridicat briceagul deasupra capului şi a lovit-o pe tânără. Aceasta s-a ferit, însă briceagul i s-a înfipt în umăr.

Agresoarea a fost imobilizată după intervenţia unui bărbat aflat în autobuz, poliţist la Secţia 23, care de asemenea era în timpul liber. Poliţista rănită a fost transportată de urgenţă la Spitalul Sfântul Pantelimon, iar agresoarea a fost dusă la Secţia 8 pentru a fi audiată.

5 comentarii

tomi 22-07-2014 - 23:14

Era terorista din hamas muscata de un caine turbat. S-a enervat foarte ca Romania nu a atacat inca Israelul spre a solidariza cu bravul popor ciumat palestinian.

urbos 22-07-2014 - 23:21

Totusi toata lumea striga-n cor, moarte lor, moarte lor, moarte lor ji danilor. Oare de ce?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 22-07-2014 - 23:40

HUO -duo JIGODII -Ordinare si TAMPITE !
gunoaielor/SKURSORILOR !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 23-07-2014 - 11:49

The Szarr GAY !

tomi 26-07-2014 - 03:35

Baszom a picsaiatt anak a budos curva anyadnak.
Ba tzigane poti sa iesi din dulap, am ajuns acasa in Israel, Am admirat impreuna cu amicul de la Cluj domnul UnUL curajul tau specific tziganesc si tremuram de groaza ta. Ma loaza tu mai trebuie sa te nasti odata sa ma poti speria pe mine, tu chiar credeai ca cineva te baga in seama, eventual in pi7da mattii da, dar nu mai mult. Radeam cu domnul UnUL de cat de idiot poti fi.
La un moment am crezut ca te vad in Gara Arad, era o grupa de tzigani intre care se garea unul ce seamana pe tine, moaca plina de ciupit de varsat si era pe scaun pe rotile avea ambele picioare amputate. M-am dus la el si l-am intrebat daca nu cumva este carpatian lord sulla de cuc. N-a zis nimic dar a lesinat. Poate totusi erai tu tzigane.
baszom megis aszt a budos curva ukmamadat. meg minding meg van dogolve?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult