Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Politisti romani medaliati de seful misiunii EUPOL Afganistan

Politisti romani medaliati de seful misiunii EUPOL Afganistan

scris de M.A.
0 afisari

Patru poliţişti români din cadrul Misiunii EUPOL Afganistan au fost medaliaţi, la Kabul, cu Medalia de Serviciu EUPOL, în cadrul unei ceremonii desfăşurate la sediul Misiunii de Poliţie a Uniunii Europene în Afganistan.

Politisti romani medaliati de seful misiunii EUPOL Afganistan

Politisti romani medaliati de seful misiunii EUPOL Afganistan

Înalta distincţie a fost înmânată de către Karl Ake Roghe, şeful Misiunii EUPOL Afganistan, ocazie cu care acesta le-a mulţumit angajaţilor Poliţiei Române pentru contribuţia adusă la îndeplinirea obiectivelor Misiunii.

Misiunea de poliţie a Uniunii Europene în Afganistan (EUPOL) a fost inaugurată la 17 iunie 2007 şi vizează acordarea de sprijin guvernului Republicii Islamice Afganistan pentru crearea şi consolidarea unei forţe poliţieneşti în măsură să contribuie la asigurarea securităţii şi a siguranţei poporului afgan, într-un stat organizat pe principii democratice.

În prezent, în teatrul de operaţiuni din Afganistan se află 15 poliţişti români care desfăşoară activităţi de pregătire profesională, îndrumare şi consiliere a poliţiştilor afgani din cadrul Ministerului Afgan de Interne, Ministerului de Justiţie şi Parchetului General din Afganistan.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult