Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Poliţişti sau hoţi de supermarket? VIDEO

Poliţişti sau hoţi de supermarket? VIDEO

scris de M.A.
1 afisari

Poliţia Capitalei a început, sâmbătă, o anchetă internă, după ce Realitatea TV a dat publicităţii câteva imagini surprinse de camerele de supraveghere ale unui magazin în care apar mai multe persoane purtând uniforme de poliţişti care par a fura mai multe mărfuri.

Politisti hoti

Politisti hoti?

„Am primit imaginile de la un post de televiziune şi ni s-a spus că ele au fost filmate în noiembrie anul trecut de camerele de supraveghere de la un magazin din lanţul Mic.ro aflat pe raza Secţiei 9 Poliţie din Bucureşti. Şeful Poliţiei Capitalei a dispus o anchetă internă în legătură cu aceste imagini„, a declarat sâmbătă, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca. Aceasta a precizat că reprezentanţii postului de televiziune care a dat publicităţii imaginile le-au spus celor din Poliţia Capitalei că cei surprinşi în imagini ar fi poliţişti de la Secţia 9. „O echipă de la respectiva secţie de poliţie a contactat deja reprezentanţii lanţului de magazine pentru a solicita acele imagini. Urmează să analizăm întreaga înregistrare, pentru a stabili în primul rând cine sunt cei care apar în imagini, dacă ei sunt sau nu poliţişti, şi apoi pentru a vedea dacă ei într-adevăr fură mărfuri din magazinul respectiv. În funcţie de rezultatele anchetei, care a fost dispusă în urmă cu câteva zeci de minute, vor fi luate toate măsurile legale”, a mai spus Diana Sarca.

Postul de televiziune Realitatea TV a difuzat, sâmbătă, câteva imagini surprinse de camerele de supraveghere dintr-un magazin. În acestea apar două persoane care poartă haine de poliţişti şi care par a sustrage o brichetă şi două deodorante de pe un raft.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult