Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Poliţistul paricid, transformat de sora sa în donator de organe

Poliţistul paricid, transformat de sora sa în donator de organe

scris de Z.V.
7 afisari

Sora poliţistului care şi-a împuşcat mortal părinţii şi care a încercat apoi să se sinucidă, intrând în moarte cerebrală, şi-a dat acceptul ca rinichii, ficatul, inima şi corneele tânărului să fie prelevate şi transplantate unor suferinzi, transmite Mediafax.

Transformat in donator de organe (foto lookfordiagnosis.com)

Transformat in donator de organe (foto lookfordiagnosis.com)

Managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, Carmen Pantiş, a declarat, joi după-amiază, că sora poliţistului Gabriel Venter, cel care miercuri seară şi-a împuşcat părinţii şi apoi şi-a tras un glonţ în cap, şi-a dat acceptul ca organele acestuia să fie prelevate. Medicii Secţiei de Terapie Intensivă a spitalului, unde poliţistul este internat în comă profundă, au constatat joi moartea cerebrală a acestuia. „Încă nu ştim dacă toate acestea vor putea fi prelevate, dar sora poliţiştului şi-a dat acordul pentru a preleva cordul pacientului, rinichii, ficatul şi corneea, în cursul serii, la operaţie urmând să participe medici din Cluj, Bucureşti şi cel mai probabil din Târgu Mureş”, a declarat corespondentului Mediafax doctorul Carmen Pantiş. Operaţia ar urma să se desfăşoare la Spitalul Judeţean Oradea.

Miercuri noapte, poliţistul Gabriel Venter şi-a împuşcat mortal părinţii, după care şi-a tras un glonţ în cap, el fiind dus la spital în comă profundă. Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Viorel Gavra, declara că tragicele evenimente au început miercuri, în jurul orei 21.30, când Venter a mers cu maşina personală la locul de muncă al tatălui său, care lucra pe strada Rampei, în zona Triajului CFR, ca agent de pază. Poliţistul l-a împuşcat în zona abdominală, martorii relatând că s-au auzit două focuri de armă. Ulterior, poliţistul a mers la locuinţa mamei sale, pe care a împuşcat-o, după care s-a împuşcat în cap, în interiorul autoturismului, în maşină fiind găsit pistolul agentului. Anchetatorii orădeni suspectează că poliţistul voia să îşi ucidă şi iubita, pe care o rugase să coboare faţa blocului, dar aceasta nu a coborât de teamă.

2 comentarii

bigpic 16-06-2011 - 21:47

Sigur nici asa nu va convine.Sigur veti birfi si o veti scoate vinovata pe sora acestui nefericit.Gresit.Tinara a judecat foarte normal omeneste si sigur sa gindit la suferinta celor care vor primi organele de la fratele ei de care probabil au mare nevoie.El poate a fost nemernic dar vedeti ca,creierul nu se recolteaza pentru transplant.Acel organ care probabil nu a mai judecat va fi taiat felii cu bisturiu de autopsier,verificat de medicul legist si intradus in burta purtatorului dupa autopsie unde va si putrezi.

bigpic 16-06-2011 - 21:51

sa dea dumnezeu mina buna medicilor care fac recoltarea organelor,a celor care le replanteaza si sompatibilitate subiectilor care le primnesc.
Sper ca nu va ginditi ca sara acestui politist se va inbogati prin gestul pe care la facut.Brovo ei as vrea sa stiuu citi ani are,ce profesie practica si care este nivelul de cultura.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult