Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Polția Romȃnǎ: Percheziții la o rețea de hoți de animale

Polția Romȃnǎ: Percheziții la o rețea de hoți de animale

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

Ȋn dimineața de marți, 26 august, poliția organizeazǎ nu mai puțin de 13 percheziții ȋn Prahova și Dȃmbovița la membrii unei rețele de hoți de animale. 

Polția Romȃnǎ: Percheziții la o rețea de hoți de animale

Polția Romȃnǎ: Percheziții la o rețea de hoți de animale

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Prahova a anunțat, potrivit mediafax, cǎ percheziţiile sunt efectuate la locuinţele membrilor unei grupări infracţionale specializate în comiterea de furturi de animale care ar fi acţionat pe raza judeţului Prahova în perioada februarie – august. Conform acestora, opt dintre ele au loc în judeţul Prahova, în comunele Berceni, Balta Doamnei, Bărcăneşti şi Rîfov, şi cinci în Dâmboviţa, în comunele Răcari, Corneşti, Gura Şuţii şi Tărtăşeşti.

Principalul scop al perchezițiilor poliției este depistarea bunurilor susceptibile a proveni din săvârşirea infracţiunilor, precum şi a 11 persoane bănuite, pentru a fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Prahova. Din primele cercetǎri reiese cǎ prejudiciul creat prin activitatea infracţională este estimat la 30.000 de lei. Percheziţiile sunt făcute de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul IPJ Dâmboviţa şi luptători ai serviciilor pentru acţiuni speciale din cadrul celor două inspectorate judeţene de poliţie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult