Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Prahova: Explozie la o fabrică din Plopeni, 16 persoane au fost rănite

Prahova: Explozie la o fabrică din Plopeni, 16 persoane au fost rănite

scris de C.S.
2 afisari

O explozie puternică a avut loc în această după-amiază la o fabrică din localitatea prahoveană Plopeni Sat. Șaisprezece persoane au fost rănite, majoritatea victimelor fiind transportate de urgență la spitalul local.

16 persoane au fost rănite într-o explozie la o fabrică din Prahova. (foto: realitatea.net)

Hala afectată se întinde pe o suprafață de 600 mp și se află în incinta Parcului Industrial Plopeni, găzduind o linie de producție pentru cafetiere.

Incendiul izbucnit în urma deflagrației a fost deja stins de forțele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, care au intervenit cu patru autospeciale cu apă și spumă.

Potrivit șefului Serviciului Județean de Ambulanță Prahova, Daniel Nicolae, șapte dintre răniți au suferit arsuri de gradele 1 și 2, în timp ce alte două persoane s-au intoxicat cu fum, una are un traumatism la mâna dreaptă, iar restul acuză atacuri de panică. Două dintre victime au refuzat să primească îngrijiri medicale.

O femeie de 22 ani, grav rănită, a fost adusă cu un elicopter SMURD la Spitalul Clinic de Urgență, secția Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri.

Potrivit Prefecturii Prahova, explozia a fost provocată de aprinderea unor reziduuri de praf de aluminiu pe o linie de polizare din incinta fabricii de la Plopeni.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult