Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Prăpăd pe Şoseaua Chitila

Prăpăd pe Şoseaua Chitila

scris de C.F.V.
57 afisari

Şoferul care a provocat un accident grav, duminică seară, pe Şoseaua Chitila din Capitală, a murit la Spitalul Universitar. Cei doi pietoni care au fost loviţi de autoturism pe trecere erau soţ şi soţie, iar femeia era însărcinată, a declarat, luni, pentru News.ro, comisarul şef Ovidiu Munteanu, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei.

accident chitilaBilanţul accidentul petrecut duminică seară pe Şoseaua Chitila din Capitală a crescut la trei morţi, după ce şoferul care ar fi pierdut controlul volanului a decedat la Spitalul Universitar în cursul nopţii, a declarat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, comisarul şef Ovidiu Munteanu.

Cei doi oameni care au fost ucişi pe trecerea de pietoni erau soţ şi soţie, iar femeia era însărcinată, a mai spus Ovidiu Munteanu.

Accidentul a fost provocat de un autoturism al cărui şofer conducea cu viteză, ar fi pierdut controlul volanului şi a lovit cele două persoane aflate pe trecerea de pietoni, a ricoşat apoi într-un refugiu de tramvai şi a lovit două autoturisme care veneau din sens opus, a declarat, duminică, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei.

„Autoturismul, înmatriculat în Italia, venea dinspre Chitila spre Bucureşti. Pe fondul vitezei excesive, şoferul a pierdut controlul volanului şi a lovit două persoane care traversau strada. Maşina a lovit apoi un refugiu de tramvai şi a pătruns pe contrasens, unde a lovit două autoturisme care circulau regulamentar, dinspre Bucureşti spre Chitila”, a spus comisarul şef Ovidiu Munteanu.

Cei doi pietoni şi-au pierdut viaţa, iar un copil şi şoferul autoturismului care a provocat accidentul au fost transportaţi la spital. Un al treilea rănit a refuzat să fie dus la spital.

Circulaţia tramvaielor în zonă a fost blocată, ca şi sensul de circulaţie pe care s-a petrecut accidentul, traficul fiind deviat pe străzile laterale.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, Adrian Marin, a declarat, duminică, pentru News.ro că la locul accidentului au fost trimise şase ambulanţe.

„Au fost patru victime, din care două decedate. Alte două au fost transportate în stare gravă la Spitalele Universitar şi Floreasca. În accident au fost implicate trei autoturisme. La faţa locului au fost trimise şase ambulanţe SMURD, dintre care două cu medic şi un echipaj de descarcerare”, a spus Adrian Marin.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult