Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Prea multă muncă de birou pentru poliţiştii de ordine publică

Prea multă muncă de birou pentru poliţiştii de ordine publică

scris de M.A.
12 afisari

Legislaţia actuală privind companiile private de pază şi securitate “nu mai corespunde realităţii, în special din cauza modificărilor socio-economice survenite, a insuficientei reglementări pe anumite segmente ori a unor lacune care permit interpretarea, ori lipsei de flexibilitate a măsurilor de securitate stabilite de conducătorii de unităţi”, a declarat, într-un interviu acordat Securityportal.ro, directorul Direcţiei de Ordine Publică din Inspectoratul General al Poliţiei Române, comisar şef de poliţie Dumitru Jianu.

Dumitru Jianu, seful DOP-IGPR

Dumitru Jianu, seful DOP-IGPR

De asemenea, sursa citată precizează că poliţiştii de ordine publică se confruntă cu un volum mare de activităţi statice de birou (activităţi de licenţiere, reînnoire, avizare proiecte de sisteme de alarmare, avize pentru tematici de pregătire profesională, petiţii şi scrisori cu precizări de aplicare) care grevează asupra activităţilor de control a societăţilor specializate. Citiţi aici şi ce consideră şeful DOP-IGPR că trebuie schimbat în legislaţia din domeniu, care sunt principalele probleme cu care se confruntă poliţiştii de ordine publică şi cum este percepută, la nivelul Poliţiei Române, colaborarea cu firmele private de securitate.


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult