Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Predoiu nu comenteaza stenogramele

Predoiu nu comenteaza stenogramele

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat, vineri, la Suceava, ca nu comenteaza aparitia in presa a stenogramelor din cazul senatorului PSD Catalin Voicu, subliniind ca Ministerul Justitiei nu a divulgat astfel de informatii.

“Nu comentez pentru ca nu noi am publicat aceste stenograme. Nu comentam politica institutionala sau de comunicare a altor institutii .Noi am avut acest dosar in procedura de trimitere catre Parlament si nu am comentat in nici un fel, public, nu am divulgat astfel de informatii”, a spus Predoiu, intr-o conferinta de presa, anunta Mediafax. Solicitat sa comenteze situatia judecatorilor care apar in stenograme, ministrul Justitiei a spus ca orice persoana se bucura de prezumtia de nevinovatie pana cand procesul nu se incheie. “Nu putem spune cine e vinovat si pentru ce. Dupa ce se stabilesc vinovatii exista institutii juridice care trebuie sa functioneze, cum ar fi CSM, sau Inspectia Judiciara”, a spus Predoiu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult