Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Preşedintele Asociaţiei T.A.T.A., reţinut sub acuzaţia că şi-ar fi agresat sexual fiica

Preşedintele Asociaţiei T.A.T.A., reţinut sub acuzaţia că şi-ar fi agresat sexual fiica

scris de C.F.V.
243 Afisari

Preşedintele Alianţei Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor – T.A.T.A. Bogdan Drăghici a fost reţinut pentru viol şi agresiune sexuală în formă continuată, victimă fiind una dintre fiicele sale.

Abuzurile ar fi fost comise în intervalul 2013 – 2016, începând când fetiţa avea 10 ani, afirmă surse judiciare.

El urmează să fie prezentat Tribunalului Bucureşti, cu propunere de arestare pentru 30 de zile.

Drăghici afirmă pe contul său de Facebook că are 4 fiice. El are postate imagini alături de unele dintre acestea.

Alianţa Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor – T.A.T.A. a acuzat în repetate rânduri discriminarea taţilor, solicitâ magistraţilor, managerilor instantelor romanesti şi Consiliului Superior al Magistraturii să pună punct acestei practivi şi să nu mai saboteze relaţia tată-copil.

Preşedintele Asociaţiei T.A.T.A a fost acuzat de viol asupra fiicei sale vitrege, care la acea vreme avea doar 10 ani. Raluca Pană, avocatul mamei fetei abuzate a explicat, într-un comunicat, că sesizarea la poliţie a fost făcută încă din luna aprilie. 

„Plângerea a fost înregistrată la IGPR în aprilie 2019, declinată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 2. În iulie a ajuns la secţia 6 poliţie, unde toată lumea e în vacanţă. În concluzie, până azi agresorul nici nu a fost audiat, deşi alarmant este că mai are o fetiţă pe care o ţine acasă în mod nelegal.

De caz se ocupă doamna procuror Rodica Niţescu, care a transmis dosarul la Secţia 6, unde cu stupoare aflăm că comisarul-şef Tudoroiu Dan, care se ocupă de caz, e în concediu până pe 12 august şi nu îi ţine nimeni locul”, a transmis Raluca Pană printr-un comunicat de presă, citat de Antena 3.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult