Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Procesul “Regina Corupţiei” din vămi. Blejnar rămâne nominalizat

Procesul “Regina Corupţiei” din vămi. Blejnar rămâne nominalizat

scris de C.P.
2 afisari

Diana Severin, fosta directoare a Direcţiei Judeţene de Accize şi Operaţiuni Vamale (DJAOV) Prahova, care l-a acuzat pe fostul preşedinte al ANAF Sorin Blejnar că ar fi ‘regina corupţiei’ din vămi, nu îşi retrage acuzaţiile, aceasta precizând în faţa instanţei că şi le menţine.

Severin, care a fost dată în judecată de Blejnar ca urmare a acuzaţiilor pe care aceasta le-a făcut la adresa lui, s-a prezentat, marţi, la Judecătoria Ploieşti şi a susţinut, în faţa magistraţilor, că îşi menţine afirmaţiile. De această dată, Blejnar nu s-a mai prezentat la termenul din procesul pe care i l-a intentat Dianei Severin, el fiind reprezentat de avocata sa. La următorul termen din proces care a fost stabilit pentru data de 4 septembrie, patru angajaţi ai ANAF vor fi audiaţi de instanţă ca martori, fiind vorba despre fostul şef al Autorităţii Naţionale a Vămilor Viorel Comăniţă, şeful Direcţiei Regionale Vamale Bucureşti Paul Petrof, adjunctul acestuia, Dragoş Mihai, şi fostul consilier al lui Sorin Blejnar, Angela Dănilă.
Fostul preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală Sorin Blejnar i-a dat în judecată, la începutul lunii martie 2011, pe senatorul PSD Valer Marian, pe Diana Severin – fosta şefă a Vămii Ploieşti şi pe preşedintele sindicatului Pro Lex, Vasile Lincu, pentru afirmaţii defăimătoare la adresa lui şi a instituţiei pe care o conduce.
Blejnar a solicitat despăgubiri simbolice de natură materială, în valoare de un leu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult