Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Anchetatorii au identificat martori in cazul Ramona Ciciu

Anchetatorii au identificat martori in cazul Ramona Ciciu

scris de Ziua Veche
1 afisari

 

Procurorii bucuresteni care ancheteaza cazul Ramonei Ciciu au identificat potentiali martori care vor fi chemati la audieri si au transmis adrese pentru ridicarea de documente catre Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB), unde a fost internata femeia, si catre firma la care aceasta muncea, informeaza Mediafax.

Surse judiciare au declarat ca procurorii de la Parchetul Judecatoriei Sectorului 6 au inceput, luni, sa emita adrese catre SUUB si catre firma la care Ramona Ciciu lucra pentru ridicarea de documente, respectiv acte medicale si legate de formele de munca ale femeii. De asemenea, procurorii au identificat mai multe persoane care ar putea da declaratii in calitate de martor in acest dosar , potrivit surselor citate. Procurorii Parchetului Judecatoriei sectorului 6 din Capitala s-au autosesizat si fac cercetari cu privire la respectarea securitatii si sanatatii in munca in cazul Ramonei Ciciu. „Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 6 Bucuresti s-au sesizat din oficiu si efectueaza cercetari in dosarul nr. 4040/P/2010 avand ca obiect aplicarea si respectarea normelor cuprinse in Legea nr. 319/2006 privind securitatea si sanatatea in munca. Cercetarile se efectueaza in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor in care victima Ciciu Carmen Ramona a ajuns in stare grava la spital, direct de la locul de munca”, a informat, vineri, Biroul de Informare Publica si Relatii cu Presa din cadrul Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult