Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Procuratura Antidoping a CONI cere un an de suspendare pentru Adrian Mutu!

Procuratura Antidoping a CONI cere un an de suspendare pentru Adrian Mutu!

scris de Ziua Veche
3 afisari

  

Procuratura Antidoping a Comitetului Olimpic Italian (CONI) a cerut, miercuri, un an de suspendare pentru atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu, informeaza corrieredellosport.it. 


 

 

„Procuratura Antidoping l-a deferit pe jucatorul echipei ACF Fiorentina, Adrian Mutu, Tribunalului National Antidoping din cadrul CONI, pentru recunoasterea responsabilitatii privind incalcarea articolului 2.1 din Codul Agentiei Mondiale Antidoping (WADA), in legatura cu despistarea sa pozitiva cu sibutramina, cu ocazia testelor antidoping efectuate dupa partida Fiorentina-Bari, ce a avut loc la Florenta pe 10 ianuarie 2010, si dupa meciul Fiorentina-Lazio, ce a avut loc pe 20 ianuarie 2010, cu consecinta aplicarii unei suspendari pe un an, conform articolului 10.4 din Codul WADA”, se arata intr-un comunicat publicat miercuri pe siteul CONI.

0 comentariu

YAKOV 18-11-2010 - 12:43

Are aceeasi expresie a fetei ca curca aia care se uita in lemne.
Daca se mai screme putin, poate ne mai dezvaluie ceva tot asa de inteligent (din protocoalele secrete ale SIE).

YAKOV 18-11-2010 - 12:50

Nu ne-a lasat el fara patrimoniul Fundației Gojdu ?
Vedeti ce pateste acum bietul director de la Teatrul National din Budapesta, doar pentru ca ne-a inchiriat sala pentru o zi.
Pentru dauna produsa Romaniei, Razvan asta ar trebui sa fie impuscat.

James Bond 18-11-2010 - 13:03

Este agent Mossad demonstrat si prins cu mata in sac, iar in plus si public acuzat. Dar este foarte iubit de un sef de stat.

Relu 20-11-2010 - 11:01

Cum ciripeste romamineste + inca 3 limbii are sansa sa fie decodat si arestat. Cu ce interese mai baiete ai invatzat tu 3 limbii si lucrezi pi la noi di tote te-as intreba. Ia sa vedem noi pi unde unbli mneata si ce ai pe acasa .

Relu 20-11-2010 - 11:09

intrebarea mea ie din 1000 de candidatzi reuseste 8 . Din 8 candidatzi citzi ramin nelocalizatzi. Criterile de selectzie mi se par exotice in comparatzie cu alte metode cind agentzi sunt selectzionatzi la alte popore dintre oamenii batutzi cu piciorul si marginalizatzi in tzarile lor. Stiu si limba stiu si poteca pe unde sa merga.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult