Acasa Actualitate-InternaInvestigatii UPDATE Profesor anchetat pentru relaţii sexuale cu o elevă de 12 ani

UPDATE Profesor anchetat pentru relaţii sexuale cu o elevă de 12 ani

scris de C.P.
4 afisari

UPDATE 22.10. Profesorul de la Liceul de Artă „Plugor Sandor” din municipiul Sfântu Gheorghe acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu două eleve a fost reţinut miercuri seară, pentru 24 de ore, urmând să fie dus la instanţă cu propunerea de arestare preventivă.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului Judecătoriei Sfântu Gheorghe, Gheorghe Cosmin Andras, a declarat că bărbatul a fost reţinut de poliţişti, iar împotriva acestuia a început urmărirea penală pentru relaţii sexuale cu minor. Conform sursei citate de Mediafax, bărbatul a întreţinut relaţii sexuale cu două minore.

———————–

Un profesor de la Liceul de artă ‘Plugor Sandor’ din Sfântu Gheorghe acuzat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o elevă minoră va fi audiat miercuri de poliţiştii covăsneni.

Profesor anchetat pentru relaţii sexuale cu o elevă de 12 ani

Minora va fi supusă unui examen medical, informează conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Covasna. Purtătorul de cuvânt al IJP, Dumitru Ungureanu a declarat pentru Agerpres că cercetările au fost demarate în urma unei reclamaţii primite în cursul zilei de marţi. În reclamaţie se menţionează că profesorul ar fi întreţinut relaţii sexuale cu această elevă.

Şefa Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Covasna, Keresztely Irma a declarat că părinţii fetei au depus o plângere şi la şcoală. Până la finalizarea cazului profesorul a fost suspendat din activitate.  ‘Nu ne putem pronunţa asupra vinovăţiei sau nevinovăţiei dascălului, cercetările sunt în curs.

Ca primă măsură am dispus suspendarea acestuia din activitate până la finalizarea cazului. Deci profesorul nu mai intră deocamdată la ore’, a declarat Keresztely Irma, care a confirmat că eleva este minoră.  Potrivit unor surse neoficiale, eleva are 14 ani, dar relaţiile sexuale au început pe când aceasta avea 12 ani, iar părinţii ar fi aflat toată povestea din jurnalul ei.

8 comentarii

Liviu 17-11-2011 - 00:04

Hai sa sparg eu gheata … Ce este acum in mintea multora dintre noi ? Treaba s-a intamplat acolo „la unguri” si noi cam stim cum sta „treaba” cu unguroaicele ! Deci de ce sa ne miram, mai ales acum in vremurile acestea cand in mod absolut evident se vede „cu ochiul liber” ca fetele se dezvolta cu cel putin un an sau chiar doi mai repede decat se intampla acum 20 de ani … Dezvoltarea este fara indoiala fizica si se face in detrimentul celei psihice ! Nu ca acolo „la unguri” unguroaicele ar fi stat prea bine si pana acum la dezvoltarea psihica „in detrimetul” celei fizice ..

P.S. M-as bucura totusi sa aflu ca ar fi vorba de romani sau ca macar profesorul acela ar fi de etnie romana !!!

Aolica 17-11-2011 - 01:11

Huhu are nevoie de o relatie d-asta buna la maseaua de minte.
Sobru de doua!

Ciu Huhu 17-11-2011 - 13:57

Pai daca elevei i-au placut aceste relatii sexuale de ce l-au arestat pe profesor? Doar nu a fost viol.

remi 17-11-2011 - 14:41

Pt.ca la 12 ani nu ai discernamint…Nu stii ce e bine si ce e rau….Pt.ca si tu cind aveai 3 luni nu stiai ce e bine si ce e rau…Bagai mina in rahat si apoi o bagai in gurita….Nu te supara ca multi au facut ca tine(poate si eu),dar vreau sa-ti spun ce-i ala discernamint….Se numeste pedofilie, nu viol!Asta a facut profesorul.

Ciu Huhu 17-11-2011 - 14:49

Asta e o mare prostie cu pedofilia la fete de peste 14 ani, pina-n 14 tre’ musai sa fie pedepsita cu inchisoarea, dar nu peste 14 ani , si fetele de peste 14 ani au dreptul la placeri sexuale, nu doar adultii !

Artaxsarta 18-11-2011 - 00:17

Relatiile sexuale cu minore de sub 15 ani e inchisoare. Eu m-am interesat ca m-a preocupat legea si jurisprudenta!!!

Salut 18-11-2011 - 00:56

„Relatiile …….. e inchisoare.”

„Eu m-am interesat ca m-a preocupat legea si jurisprudenta!!!”
—————————
Incearca sa te preocupe putin si gramatica!

BULA 18-11-2011 - 11:28

Mai bine le calca cu masina, ca facea mai putina puscarie. Legile sunt facute de idioti.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult