Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Protest cu pistolul pe stâlp la Cotroceni VIDEO

Protest cu pistolul pe stâlp la Cotroceni VIDEO

scris de M.A.
7 afisari

UPDATE 15,55.Protestatarul a coborât de pe stâlp după ce a început o ploaie torenţială, iar negociatorii i-au oferit un ceai în care erau laxative.

——————–

Tânărul care a protestat în iunie pe un stâlp, la Cotroceni, şi-a reluat protestul miercuri dimineaţa, de data aceasta, înarmat cu un pistol.

Protest cu pistolul la Cotroceni

Protest cu pistolul la Cotroceni

Cocoţat pe un stâlp, în faţa Palatului Cotroceni, în apropiere de Leu, bărbatul agită pistolul şi ameninţă că se sinucide.

De asemenea, a afişat o pânză pe care scrie „Nu există drepturile omului în România. Vă rog să îmi daţi dreptul la moarte”.

Poliţiştii aflaţi la faţa locului spun că nu pot să confirme dacă este vorba despre o armă adevărată, însă, din imaginile prezentate în direct de televiziuni, pare un pistol cu aer comprimat sau airsoft.

Echipajele de la ISU şi Poliţia Capitalei sunt la faţa locului şi încearcă să îl convingă să renunţe la protest. O ambulantă şi un echipaj de pompieri sunt, de asemenea, prezente.

Un negociator de la Poliţia Capitalei încearcă să îl convingă să coboare de pe stâlp.

2 comentarii

piratu 10-08-2011 - 11:15

eu daca eram negociator il convingeam sa lase pistolul cu bile si ii ofeream unul adevarat!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult