Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Puscarie cu suspendare pentru ofiterii SRI Prahova

Puscarie cu suspendare pentru ofiterii SRI Prahova

scris de Ziua Veche
16 afisari

Curtea de Apel Alba Iulia i-a condamnat joi pe fostii ofiteri de la SRI Prahova trimisi in judecata de DIICOT sub acuzatia ca au divulgat secrete care pericliteaza securitatea statului. Astfel, lt. col. (r) Marius Eugen Soare a fost condamnat la  3 ani inchisoare, cu suspendare, si interzicerea unor drepturi pentru săvârşirea infractiunii de divulgare a secretului care periclitează siguranţa statului. Curtea de Apel Alba Iulia a dispus suspendarea condiţionată a executării pedepsei pe durata termenului de încercare de 5 ani. Inculpatul cpt. (r) Radu Adrian Ovidiu a fost condamnat la 2 ani inchisoare, cu suspendare, pentru infractiunea de culegere si transmitere de informatii cu caracter secret ori confidenţial. Cel de-al treilea ofiter SRI acuzat in acest dosar – mr. (r) Romica Cernica a fost insa achitat pentru acuzatia de divulgare a secretului care pericliteaza siguranta statului. Hotararea judecatoreasca nu este definitiva, putand fi atacata cu recurs. Cei trei fosti ofiteri SRI au fost acuzati ca au dezvaluit presei elemente esentiale despre activitatea, organizarea si modul de functionare a SRI Prahova.

0 comentariu

sorge 14-05-2010 - 15:16

Am inteles ,il dam jos pe Boc ,apoi pe Basescu ,apoi va votam pe voi si voi ce mai faceti ?
Zi macar o vorba despre planul tau ,macar una ,chestia cu datul jos ai zis o si in campania prezidentiala .
Draga Antonescule mirosi a ciorba uitata in soare trei zile .
Primeneste te sau pune sa te primeneasca!

caramache 14-05-2010 - 15:55

“PNL are solutii, crede in ele, nu se derobeaza de responsabilitatea de a contribui la gasirea unor solutii, dar nu poate accepta premisa conform careia Romania trebuie dusa inainte spre prapastie de aceeasi putere descalificata si ca noi toti suntem condamnati la accepta solutii aberante, care nu au in spate studii, evaluari sau o analiza corecta”, a sustinut vineri seful labagiilor national labelari Crin Antonescu.

Labagiul asta este un prostanac cu C mare. Fraierul recunoaste singur ca aia care au dus tara spre prapastie cind conducatorii carului cu boi erau national socialistii labelar democrati nu au ce cauta la putere, dar nu se derobeaza de a veni cu solutii care au in spate studiilii, evaluarilii si analizilii corectilii are labagiilor mincinosi ca Calin file de poveste si finantistul socotitor scriitor haznalagiu cu cioc Varujan mincinos baban.

george nemteanu 15-05-2010 - 00:28

Oricum am lua-o, diferenta dintre liberali si democrati exista si este vizibila. Si ca valoare individuala, si ca doctrina si ca traditie. Si chiar si ca electorat. Manelistii lui basescu si boc nu se vor ridica niciodata la instruirea si educatia adevaratilor liberali. Orice guvern liberal poate depasi mai bine acesta perioada decat orice guvern de pinguini. Ei au adunat toata floarea cea vestita a partidului personal basescian si au realizat un mare „faaas”. Este o realitate evidenta si nu o demagogie inventata.

caramache 15-05-2010 - 04:06

Citeva exemple ale valorii individuale, doctrinei si traditiei- elemente care abunda dar lipsesc cu desavirsire printe liberali.
Crin Antonescu – student repetent
Theo Melescanu – apevist colonel de securitate si activist de partid in domeniul politicii externe a regimului comunist.
Ionescu-Quintus epigramist turnator profesionist.
Norica Nicolai- fosta procuroare comunista si secretara de partid la Procuratura din Oltenita.
Varujan Vosganian – scriitor socotitor finantzist haznanist de cifre masluitorist
Balaceanu-Stolnici – academician de onoare si putoare denuntatoare turnatoare.
Nicolae Manolescu – traseist politician habarnamist
Emil Constantinescu – tovaras de drum aliat liberal
Mona Musca – turnatoare
Amedeo Lazarescu – turnator colaborator
Orban Lajos – organ al organului de tatic ofiter superior de securitate
Nene, vrei sa mai continui….?

nik 15-05-2010 - 04:21

vor sari scantei cand se ating aveti rabdare e numai inceputul

alandala portocala 18-05-2010 - 07:06

chiar nu ma intereseaza aliantele intre PSD si PNL …cele doua partide ai caror membri de marca au subminat economia nationala … mai mult ma intereseaza ca romanii sa inteleaga ca este un moment extrem de dificil si sa nu treaca la proteste… ar fi inutil si chiar ar putea agrava starea tarii …si ar putea distruge echilibrul atat de fragil …

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult