Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Radu Țărmure, fostul director al fabricii Clujana, găsit mort

Radu Țărmure, fostul director al fabricii Clujana, găsit mort

scris de R. C.P.
4 afisari

Fostul director al fabricii Clujana, Radu Țărmure, a fost găsit mort într-o mașină, pe strada Alverna, din Cluj-Napoca.

Radu Țărmure

Ttrecătorii au anunțat la 112 prezența unui șofer în stare de inconștiență într-o mașină. Un echipaj de la descarcerare s-a deplasat pe strada Alverna, dar nu a mai efectuat manevre de resuscitare, bărbatul prezentând lividitate și rigiditate cadaverică, semn că era mort de câteva ore.

Pompierii au constatat decesul și l-au identificat pe Radu Țărmure, fost director al fabricii de încălțăminte Clujana. Radu Țărmure a demisionat de la conducerea fabricii Clujana în 1 aprilie 2012, asupra sa planând acuzații de management defectuos și indisciplină financiară. În luna iulie, a fost găsit mort și fostul director al fabricii, Dan Ungureanu, care a căzut de la etaj. S-a vehiculat ipoteza sinuciderii, Ungureanu având mari probleme financiare.

3 comentarii

Tache 09-08-2013 - 11:02

Doi directori ai fabricii Clujeana morti in mai putin de o luna. Dan Ungureanu a murit in iulie, iar Radu Țărmure acum. Luna august este urmatoarea luna dupa luna iulie. Lumea ”vorbeste” de sinucideri.

Dupa dezmembrarea Romaniei salariile vor creste de 3 ori, iar heroina si cocaina va fi impartita gratis pe strada. O stare de multumire se va asterne peste intreaga fosta tara.

ValVerde 09-08-2013 - 15:01

„Luna august este urmatoarea luna dupa luna iulie.”

===

In sfirsit ai spus si tu ceva destept si cu miez.
Exista sperante…

In alta ordine de idei, se pare ca e periculos sa faci pantofi in Romania…
Mafia pingelelor e puternica.

pely 09-08-2013 - 16:21

Au fst pdl-ei tradatori. Au procedat bine. Mai avem sapun si funie. E necesara o asanare generala.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult