Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Rapperul Cheloo, la DIICOT pentru trafic de cannabis

Rapperul Cheloo, la DIICOT pentru trafic de cannabis

scris de C.S.
28 afisari

Catalin Stefan Ion, mai cunoscut drept Cheloo de la Parazitii, a fost ridicat de mascati miercuri dimineata.

Rapperul Cheloo

Rapperul Cheloo

Rapperul este suspectat ca ar fi implicat intr-o retea de droguri de risc. Este vorba despre o actiune mai ampla, in cadrul careia procurorii DIICOT Ploiesti efectueaza, miercuri dimineata, zece perchezitii intr-un dosar de trafic de droguri de risc. Una dintre acestea vizeaza domiciliul rapperului Catalin Stefan Ion, cunoscut sub numele de Cheloo, au declarat surse judiciare pentru Agerpres.
Potrivit acestora, perchezitiile au loc in Prahova si in municipiul Bucuresti, iar aproximativ 90 de persoane, intre care traficanti de droguri si consumatori, vor fi duse la audieri la sediul DIICOT Ploiesti.
Una dintre perchezitii vizeaza locuinta rapperului Cheloo, acesta urmand a fi condus, de asemenea, la audieri. Potrivit tabloidelor, Cheloo s-a mutat in 2014 intr-un sat de munte in apropiere de Breaza.
Sursele citate au precizat ca in dosar se fac cercetari pentru trafic de droguri de risc, respectiv cannabis, pe raza judetului Prahova, dar si in Bucuresti, activitatea infractionala desfasurandu-se incepand cu anul 2015.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult