Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Razboiul eolienelor la Cogealac. Cinci oameni impuscati

Razboiul eolienelor la Cogealac. Cinci oameni impuscati

scris de Ziua Veche
4 afisari

.Cinci persoane au fost ranite, luni, in localitatea Cogealac din judetul Constanta, fiind impuscate cu gloante de cauciuc, in urma unui conflict intre primar si localnici, pe de o parte, si angajatii unei firme de paza a societatii care amplaseaza centrale eoliene.

Exista un conflict mai vechi intre primaria din Cogealac si firma de constructii care se ocupa cu ridicarea eolienelor din zona a fost redeschis luni. Firma de constructii sustine ca are autorizatie pentru desfasurarea lucrarilor din zona, in timp ce primarul il contrazice. In rolul isntantei exista reclamatii si de o parte si de cealalta.

Potrivit adjunctului sef al IPJ Constanta, Adrian Ropotan, primarul din Cogealac a vrut luni sa ii scoata de pe santier pe lucratorii firmei de constructii si a fost la fata locului insotit de 60-70 de localnici.

Agentii de paza ai firmei au reactionat insa dur. Au tras intai cateva focuri de arma cu gloante de cauciuc in aer pentru a-i speria pe oameni si daca au vazut ca acestia nu pleaca au tras cateva la picioare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult