Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Razie în Târgul auto de la Vitan

Razie în Târgul auto de la Vitan

scris de M.I.
4 afisari

Poliţiştii de investigare a fraudelor fac, duminică, o razie la târgul de maşini Vitan din Capitală, fiind vizate evaziunea fiscală, identificarea unor maşini furate şi comercializarea de produse contrafăcute.

La acţiune participă poliţişti de la Servciul de Investigare a Fraudelor Sector 4 şi echipaje de jandarmi a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca..

„Acţiunea vizează evaziunea fiscală, punerea în vânzare a unor produse contrafăcute, contrabanda şi identificarea unor eventuale autoturisme furate„, a spus Diana Sarca.

Ea a precizat că acţiunea vizează şi comerţul stradal ilegal, pentru că în zona târgului de la Vitan vin şi persoane care vând îmbrăcămine şi încălţăminte sau produse de uz casnic.

Acţiunea poliţiştilor în târgul de la Vitan a început în jurul orei 10.30.

În urmă cu o zi, poliţiştii de investigare a fraudelor au făcut o razie la un centru comercial din Sectorul 6 al Capitalei, pentru a verifica dacă sunt comercializate bunuri contrafăcute.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei a declarat, duminică, pentru Mediafax, că în urma acţiunii sunt cercetate pentru evaziune fiscală 32 de societăţi comerciale, prejudiciul produs de acestea fiind estimat la aproximativ 70.000 de lei. Poliţiştii au dat amenzi în valoare de aproximativ 64.000 de lei şi au indisponibilizat mărfuri de 20.000 de lei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS