Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Reacţia lui Vadim după ce ANI l-a acuzat de fals şi evaziune

Reacţia lui Vadim după ce ANI l-a acuzat de fals şi evaziune

scris de Roland Catalin Pena
13 afisari

„Bineînţeles că e mâna lui Băsescu. Uitaţi ce au făcut cu evacuarea şi cu biroul meu de europarlamentar. Mai rău ca pe vremea lui Stalin”, a fost prima reacţie a lui Vadim Tudor, după ce Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a sesizat Parchetul Instanţei Supreme pentru a-l cerceta pentru fals în declaraţii şi evaziune fiscală.

Reacţia lui Vadim după ce ANI l-a acuzat de fals şi evaziune„Alta avere nu am. Mă justific în faţa unor neica nimeni. Dacă România e în Uniunea Europeană, e şi datorită mie şi partidului meu. Acum să justific şi ce îmbucătură bag în gură dimineaţa. I-a luat Dumnezeu minţile lui Băsescu? Să spună Băsescu unde e flota României şi pe urmă îl bag in seamă, cu regimul lui de infractori”, a mai declarat Corneliu Vadim Tudor, la Antena 3.

Europarlamentarul Corneliu Vadin Tudor este acuzat de ANI de fals în declaraţii. Inspectorii ar fi descoperit venituri ale politicianului care nu apar în declaraţia de avere. Inspectorii ANI susţin că veniturile obtinute între 2006 şi 2008 de la Editura România Mare, în valoare de 40.000 de lei, nu au fost înregistrate în evidenţele Administraţiei Finanţelor Publice.

Inspectorii ANI s-au sesizat din oficiu, în urma publicării de către revista Kamikaze a unui material de presă care semnala posibila nerespectare de către Vadim Tudor a prevederilor legale privind declaraţiile de interese.

2 comentarii

Didos 05-05-2011 - 18:58

La cat se fura in tara asta si ANI si DNA n-aude , n-avede, i-mi pare o facatura , sicanarea lui Vadim .

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult