Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Realitatea TV are iaraşi datorii la Fisc? Le-a blocat Blejnar conturile?

Realitatea TV are iaraşi datorii la Fisc? Le-a blocat Blejnar conturile?

scris de P.C.R.
4 afisari

De ce sunt isterici patronii de la Realitatea TV când vine vorba de Sorin Blejnar?

Sorin Blejnar a blocat conturile Realitatea TVPentru că le-au fost blocate conturile din nou…se întreabă şi îşi răspunde consultantul politic al tuturor regimurilor de un deceniu încoace, Dan Andronic, pe blogul său.

„M-am uitat ieri (marţi -n.red.) la Realitatea TV pentru câteva minute și am văzut că făceau mare tam-tam pe tema așa zisei șpăgii de la ANAF. Trecând peste faptul că cel care reclamă, italianul Celestini, este acuzat de DNA și DIICOT de un prejudiciu de peste 350 de milioane euro pe baza unui control al ANAF, sau că însuși cel care reclamă tentativa de mituire spune (la Realitatea TV) că nu este vorba de Blejnar, ei o țin una și bună! Pentru că sunt bătrân în meseria asta, m-am întrebat ce l-a apucat pe SOV (sau pe Ghiță) să autorizeze isteria asta profund deontologică.

Explicația este simplă: ANAF le-a blocat conturile din nou în urmă cu câteva zile, înaintea declanșării scandalului! De ce? Pentru că nu au achitat impozitele pe salarii, TVA și mai știu eu ce alte taxe…Suma? Undeva pe la 5 miliarde de lei, nu știu dacă vorbim de lei noi sau vechi, dar sunt convins că cei de la Realitatea TV vor avea grijă să ne spună. Apropos, nu care cumva este o faptă penală să oprești salariatului impozitele și să nu le virezi la bugetul de stat?”, mai scrie Dan Andronic pe blog.

6 comentarii

urbos 04-03-2011 - 20:55

Vai limbistule ce simpatic esti. Sa ne cacam pe noi de ras nu alta.
Caraghiosule, de faptul ca secatura asta de Blejnar, sluga PDL, mai e inca in functie ai ceva de comentat?
Te freaca grija de Realitatea, post privat, in loc sa te frece de coruptia institutionalizata, grohaitor penibil ce esti. Nu ti-e ma scarba de tine?

Rusu 05-03-2011 - 14:04

Ne e scarba de unii ca tine care stau toata ziua pe forumuri si improasca cu noroi.Probabil ca tu esti unul dintre handicapatii cu pensie de boala,platiti pe nedrept,de ai atat de mult timp la dispozitie sa-ti versi veninul .Mars la munca putorilor!

radu 2 06-03-2011 - 12:33

Iar mie imi este si mai scarba de boi ca tine.
Secatura proasta de unde stii ca omul nu munceste?
A da e adevarat nu munceste ca tine la partid

Florin Kovacs 06-03-2011 - 15:32

Titlu e gresit Irealitatea tv ar trebui sa se cheme.
Urbosule !!!!V-au bagat net si la nebuni??? Futtttuiii!!!!

Huhu Ciu 06-03-2011 - 16:19

Mda, Rusu, Florin Kacatcovacs, Radu 2 e de fapt o singura persoana cu multe nickuri UN JEG PEDELIST-SECURIST-COMUNIST-PORTOCALIU!

Florin Kovacs 06-03-2011 - 19:10

Cucule ciumatule zi sa mori tu ca nu ti-ai pus cravata rosie inainte sa intri pe net!!!!!
daca iti bati joc de numele meu iti zic si eu cucu ciuma care imi freaca p…a.
tu si urbosul-gauozul sunteti aceeiasi persoana. Tu esti unul de ala cu „Cat e halatul doamna? scump doamna scump.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult