Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Regele Internaţional al Ţiganilor a furat curent

Regele Internaţional al Ţiganilor a furat curent

scris de Z.V.
1 afisari

Poliţia Argeş a întocmit dosar penal pentru furt de energie electrică pe numele autoproclamatului rege internaţional al romilor Dănuţ Stănescu, din oraşul Costeşti, în urma unei acţiuni organizate joi dimineaţa de către CEZ, poliţia Costeşti şi DPIR la locuinţa acestuia.


Regele Danut Stanescu

foto: realitatea.net


Echipele de control au efectuat verificări la 11 locuinţe din oraşul Costeşti şi comunele Stolnici şi Lunca Corbului, informează realitatea.net.

În urma controlului, reprezentanţii CEZ au constatat că mai multe locuinţe erau racordate ilegal la reţeaua de distribuţie a energiei electrice, folosind instalaţii improvizate.

Poliţiştii din Costeşti au întocmit opt dosare penale pentru furt de energie electrică, unul dintre ele fiind întocmit pe numele lui Dănuţ Stănescu, conform declaraţiei agentului Laura Folea, purtător de cuvânt în cadrul biroului de presă al IPJ Argeş.

La Palatul de Aramă, aşa cum i se spune locuinţei lui Dănuţ Stănescu din Costeşti, contorul electric era blocat, iar anchetatorii l-au ridicat pentru verificări şi continuarea cercetărilor.

„S-a constatat că aveau contorul electric blocat, drept pentru care s-a întocmit dosar penal pentru sustragere de curent electric şi se fac cercetări pentru a se stabili dacă furtul a fost comis cu bună ştiinţă sau contorul era defect”, a declarat comisarul şef Gheorghe Ciolan, şeful Poliţiei Costeşti.

Dănuţ Stănescu a mers în audienţă la poliţiştii din Costeşti şi a negat că ar fi blocat cineva contorul.

„Am venit la poliţie să văd în ce fel se aplică legea, pentru că eu nu consider că am furat. E defecţiunea lor, contorul era stricat. Contorul respectiv se afla la casa mamei mele şi vreau să intru în audienţă să lămuresc problema”, a declarat Dănuţ Stănescu.

3 comentarii

Huhu Ciu 03-03-2011 - 16:39

Noroc ca mai exista si tigani cinstiti, harnici!

Didos 03-03-2011 - 18:27

sa-i dea Dumnezeu sanatate caci nu si-a tradat etnia. Bravo lui ! Se putea si altfel pentru un adevarat rege ? Se putea un rege nveritabil al rromilor fara parnaie ca toata etnia ? Eu cred ca este un rege veritabil care canta pe acelas tambal ca toti ceilanti coetnici!

Mache 03-03-2011 - 18:50

Cred ca-i momentul potrivit ca M.S. suveranul mondial al zburatoarelor sa ceara azil politic undeva in vestul Europei si sa se refugieze acolo cu camera lorzilor sau chiar cu toata curtea.

Nu de alta dar se naste pericolul ca autoritatile romane sa inhibe traditiile seculare ale tiganilor (cum ar fi ciorditul par egzamplu) – ceva ce progresistii din vestul continentului n-ar face-o cu nici un pret 🙂

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult