Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Regina vămilor, greu de găsit

Regina vămilor, greu de găsit

scris de P.C.R.
6 afisari

Regina, adică beneficiarul final al corupţiei din vămi, este PDL, de fapt mai multe persoane, a declarat sindicalistul Vasile Lincu.

Vasile Blaga se jură că PDL nu furăPotrivit liderului „Pro Lex”, Vasile Lincu, beneficiarul final, adică regina, conform schemei de şah privind corupţia din vămi, este PDL, el menţionând că este vorba de „mai multe persoane”.

Regina este beneficiarul final, adică mai multe persoane care au decis în fapt. Beneficiarul final este reprezentat de acele persoane care pot decide în fapt numirea unor şefi de vamă. Cei care decid în fapt nu sunt aceiaşi care decid şi în drept”, a spus Lincu, potrivit Mediafax, care a refuzat să dea nume spunând că nu poate face acest lucru în lipsa unor probe de genul unor înregistrări.

„Referitor la ce se întâmplă în vămi, Vasile Blaga nu este străin de acest lucru. A intrat prin fraudă în ANV şi i-a girat pe Petrescu şi pe Mărginean”, a declarat Lincu.

Lincu a făcut referire la numirea lui Vasile Blaga la Direcţia Vamală Oradea, unde Radu Mărginean a fost numit director adjunct.

În ceea ce-l priveşte pe Eugeniu Petrescu, Lincu a spus că acesta este interpusul şi că nu avea nicio calitate în vămi, dar că avea legătură directă cu Vasile Blaga. Fiica lui Petrescu a fost numită consilier la Radu Mărginean, a spus Lincu.

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat, în replică, că se uită în ochii fiecărui român şi spune că niciodată nu a fost şi nu va fi implicat în activităţi ilegale, el susţinând şi că toate acuzaţiile de asociere a partidului cu fapte de corupţie sunt „minciuni”.

„Îi facem mincinoşi pe toţi cei care afirmă că vreodată acest partid a fost finanţat din surse ilegale”, a adăugat secretarul general al PDL.

El a mai susţinut că există „o orchestrare” în jurul ideii că PDL ar sprijini corupţia din anumite instituţii ale statului. „Nimic mai fals”, a spus Blaga.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult