Acasa Actualitate-InternaInvestigatii UPDATE – Reînvie cazul Elodia. Procurorii cer arestarea lui Cioacă

UPDATE – Reînvie cazul Elodia. Procurorii cer arestarea lui Cioacă

scris de M.A.
31 afisari

UPDATE, ora 22.00 – Tribunalul Bucureşti a respins miercuri seară cererea procurorilor Parchetului General privind arestarea preventivă a poliţistului Cristian Cioacă, acuzat de uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs.

Reînvie cazul Elodia. Procurorii cer arestarea lui Cioacă. Poliţistul Cristian Cioacă a fost pus sub acuzare pentru uciderea soţiei sale, avocatul Elodia Ghinescu, dispărută din august 2007.

Elodia Ghinescu

Reînvie cazul Elodia. Procurorii cer arestarea lui Cioacă

Procurororii Parchetului de pe lângă ÎCCJ, urmează să ceară arestarea lui preventivă pentru omor, a declarat miercuri avocatul lui Cioacă, Maria Vasii, transmite Mediafax. Poliţistul Cristian Cioacă a fost dus, miercuri, la Parchetul instanţei supreme pentru a fi anunţat că s-a pus în mişcare acţiunea penală în cazul lui, pentru uciderea avocatului Elodia Ghinescu.

Totodată, procurorul l-a informat pe Cristian Cioacă şi despre faptul că va cere instanţei arestarea lui preventivă, a spus avocatul Maria Vasii. „Nu a fost luată măsura de arestare preventivă, Cristian Cioacă este liber. Aşteptam să fim chemaţi în instanţă”, a precizat avocatul. Aceasta a mai spus că nu ştie pe ce se bazează propunerea de arestare preventivă şi că va afla acest lucru când va ajunge în sala de judecată.

La rândul său, Crina Radu, avocatul familiei Ghinescu, a spus că propunerea de arestare preventivă a lui Cristian Cioacă a fost făcută pentru acuzaţiile de omor calificat şi profanare de morminte, urmând ca dosarul să fie judecat de Tribunalul Bucureşti.

Elodia Ghinescu a dispărut de la domiciliu în noaptea de 29 spre 30 august 2007 şi de atunci trupul ei nu a mai fost găsit, soţul acesteia, poliţistul Cristian Cioacă fiind principalul suspect în acest caz.

6 comentarii

urbos 28-11-2012 - 17:02

Ce sa faca si viermii basisti, scot toate crenismele pe piata, doar doar s-o tampi lumea ca sa-i voteze tot pe ei. O sa-i voteze dreacu.
Kioru si cu Stirbu…

digital 28-11-2012 - 18:36

acum încearcă resuscitarea dedeului,înainte de finish,că a cam luat-o-n pipometru cu privatizările,doar elodie,mai poate să-l resusciteze pe știrbălău,de acolo de unde sălășuiește,veșnic!
resuscita-l-ar și pe kiombelix de Ziiua Națională!
Așa să ne ajute,Dumnezeu!

urbos 28-11-2012 - 18:42

Sint terminati astia, pana la alegeri ARD si PP mai scad 3-5 procente fiecare. Iese USL cu 60%, ia trei sferturi de Parlament.

digital 28-11-2012 - 18:53

așa să fie,să nu mai văd kiombalăi și pedalaci că,au ajuns pentru toată istoria acestei țări,și pentru încă vreo 200 de ani în viitor!
să se ducă toți la elodie!

DXN 28-11-2012 - 19:57

E clar, ma’!
Boc cu coasa a transat-o pe biata femeie, iar Basescu l-a acoperit si a indus in mass media ca ponta si antonescu dau OUG pentru a-l judeca pe nevinovatul cioaca!

DXN 28-11-2012 - 20:24

Pentru tot ce a facut, pentru cioaca, trebuie introdusa SPANZURATOAREA!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult