Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Reşiţa: Jaf armat în centrul oraşului

Reşiţa: Jaf armat în centrul oraşului

scris de Stefan Galai
3 afisari

Un jaf armat a avut loc, joi seară, în jurul orei 21.00, pe un bulevard din centrul oraşului Reşiţa.

foto: infomm.ro

O persoană cu faţa acoperită l-a jefuit pe un şofer. Atacatorul a ameninţat victima cu un pistol şi a luat o plasă cu bani din maşina acesteia.

Potrivit Poliţiei Judeţene Caraş-Severin, jaful a avut loc joi seară, în jurul orei 21.00, când Poliţia Reşiţa a fost anunţată prin 112 că un şofer a fost atacat, fiindu-i sustrasă şi o sumă de bani, informează Mediafax.

În urma primelor verificări, poliţiştii au stabilit că victima este un tânăr de 25 de ani, care era oprit cu maşina unei societăţi comerciale pe bulevardul Republicii din Reşiţa, iar colegul său se afla într-un magazin şi ridica banii din încasările firmei.

Conform sursei citate, o persoană mascată a deschis portiera din partea dreaptă-faţă a maşinii în care se afla tânărul şi l-a ameninţat pe acesta cu un pistol, iar cu cealaltă mână a sustras o plasă în care se afla o sumă de bani. La plecare, atacatorul a tras un foc de armă şi a spart geamul lateral stânga-faţă al maşinii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult