Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Reţea de contrabandişti de ţigări, destructurată

Reţea de contrabandişti de ţigări, destructurată

scris de M.A.
5 afisari

30 de percheziţii au avut loc, miercuri dimineaţă, la Roman şi Suceava, acţiunea, organizată de procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Neamţ, vizând destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în contrabanda de ţigări introduse ilegal din Ucraina sau din Republica Moldova.

Tigari-contrabanda

Ţigări de contrabandă

20 de persoane sunt suspectate de poliţişti şi procurori DIICOT că fac parte dintr-o grupare specializată în introducerea ilegală pe teritoriul României de ţigarete. Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din cadrul B.C.C.O. Bacău şi S.C.C.O. Neamţ, împreună cu procurori ai Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Neamţ au efectuat, în această dimineaţă, 30 de percheziţii pe raza municipiilor Roman şi Suceava, în vederea destructurării unui grup infracţional organizat, specializat în contrabanda cu ţigări introduse ilegal pe teritoriul României, din Ucraina sau din Republica Moldova. Din cercetări a rezultat faptul că din gruparea infracţională fac parte atât cetăţeni români, cât şi cetăţeni din Republica Moldova. La sediul DIICOT urmează a fi conduse pentru audieri şi luarea măsurilor legale 20 de persoane, faţă de care s-a dispus anterior începerea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat şi contrabandă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult