Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Retineri in cazul barbatului abandonat la Urgenta

Retineri in cazul barbatului abandonat la Urgenta

scris de Ziua Veche
4 afisari

.Doua persoane au fost retinute, iar una a fost pusa sub urmarire penala, in cazul barbatului batut si abandonat, in noaptea de 13 martie, in fata Spitalului Universitar din Capitala.

Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, a declarat, luni, perntru Mediafax, ca in acest dosar au fost retinuti doi barbati, in varsta de 53 si, respectiv 39 de ani, cel din urma fiind acuzat de favorizarea infractorului. Ciocan a explicat ca victima era intr-un conflict vechi cu suspectul de 53 de ani. Astfel, Emil Badescu (35 de ani) s-a intalnit cu principalul suspect, fiul acestuia si alte persoane, intr-un bar din localitatea Chiajna, in noaptea de 13 spre 14 martie. Intre Badescu si principalul suspect a izbucnit un conflict, astfel ca cel din urma si fiul sau au lovit victima cu un obiect contondent, de mai multe ori, provocandu-i rani grave. Ulterior, cei doi au urcat victima intr-o masina si au abandonat-o in fata Spitalului Universitar din Capitala. Ciocan a precizat ca barbatul de 53 de ani a fost retinut pentru tentativa la omor, iar un alt barbat, de 39 de ani, care avea cunostinta de evenimente, a fost retinut pentru favorizarea infractorului. Fiul principalului suspect a fost pus sub urmarire penala, intrucat se sustrage autoritatilor, a mai spus Ciocan. Potrivit unor surse judiciare, printre persoanele audiate in acest caz ar fi si fiul unui consilier local. Un barbat cu multiple traumatisme la nivelul capului si membrelor a fost lasat, in noaptea de 13 spre 14 martie, la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult