Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Revelion la Torino.Un băcăuan a ucis un gălăţean

Revelion la Torino.Un băcăuan a ucis un gălăţean

scris de M.I.
5 afisari

Un băcăuan, în vârstă de 30 de ani, a ucis un gălăţean într-un restaurant din oraşelul Grugliasco, în apropiere de Torino, unde cei doi petreceau Revelionul.

Revelion la Torino.Un băcăuan a ucis un gălăţean

Băcăuanul s-a predat poliţiei italiene. Potrivit ziarului La Stampa, între băcăuanul Marius Ionel Simion şi Roman Lazăr, 27 de ani, din Galaţi, s-a iscat un ‘conflict spontan’. Motivul altercaţiei pare să fi fost muzica diferită cerută de cei doi DJ-ului din local. Martorii au declarat pentru ziariştii cotidianului ce apare la Torino faptul că victima a fost tăiată în zona gâtului cu o sticlă spartă şi a murit pe stradă.

Agresorul ar fi fugit de furia prietenilor bărbatului lovit. ‘S-a dus acasă, s-a culcat, iar când s-a trezit şi a deschis televizorul ar fi aflat că este un asasin. Şi-a sunat avocatul şi s-a predat carabinierilor’, a declarat, pentru Agerpres, Gabriel Miron, membru al comunităţii românilor din Torino.

‘Nu intenţionam să omor pe nimeni. M-am apărat doar. Am fost agresat de şapte persoane. În timp ce mă târau în afara restaurantului, unul dintre ei m-a lovit cu un cuţit în zona gâtului. M-am apărat cu mâna. În aglomeraţia creată, am apucat o sticlă de pe o masă, am spart-o şi cu ea am încercat să resping atacurile agresorilor. Apoi am fugit pentru a evita alte necazuri. Nu ştiu dacă şi pe cine am lovit’, a declarat băcăuanul în cotidianul ‘La Stampa’, citat de Agerpres.
Potrivit membrilor comunităţii româneşti din Torino, Marius Simion era rezident în respectivul oraş italian şi petrecea Revelionul alături de soţia sa, însărcinată în luna a şaptea, şi mai mulţi prieteni. La o masă alăturată s-ar fi aşezat Roman Lazăr cu un alt grup de prieteni. Cei doi nu s-ar fi cunoscut şi, se pare, munceau în construcţii.

1 comentariu

dreptate 05-01-2012 - 17:51

Ce nu se precizeaza , este faptul ca criminalul face parte dintr-o etnie raspandita la noi si mai inchisa la ten, care poarta ca si traditii mostenite , talhariile , omorul, prostituatia si cersetoria.
Cat ar trebui sa mai suportam noi ca natie aceste obiceiuri.
Acest criminal , ma rog la D-zeu sa nu mai vada lumina zilei in afara penitenciarului si as aiba parte de aceleasi suferinte ca acelea pe care le poarta familia indoliata.A lovit miseleste cu sticla atacand victima din spate.
Oricum acolo in penitenciar unde isi va petrece urmatoarele zeci de ani sunt convins ca va redescoperi marea dragoste, si va fi iubit zi si noapte de un coleg de celula.
Dumnezeu sa te ierte Romeo!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult