Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Româncă reținută pe Aeroportul Otopeni. Urma să călătorească spre Tel Aviv cu droguri

Româncă reținută pe Aeroportul Otopeni. Urma să călătorească spre Tel Aviv cu droguri

scris de B.C.R
537 Afisari

O româncă a fost reținută pe Aeroportul Otopeni după ce a fost prinsă cu droguri în timp ce se afla în zona de tranzit. Acum este cercetată pentru trafic de droguri de mare risc și tentativă la trafic internațional de droguri de mare risc.

„Poliţiştii de frontieră din cadrul PPF Henri Coandă Bucureşti, pe timpul supracontrolului efectuat în zona de tranzit a aeroportului au identificat o femeie, cetăţean român, care venea din direcţia Londra şi despre care existau suspiciuni cu privire la faptul că transportă substanţe interzise. Extinzând cercetările sub coordonarea procurorilor Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală a rezultat că persoana în cauză a procurat, transportat și deținut în vederea comercializării, 12 cașete conținând cantitatea totală de 159,06 grame cocaină pe care intenționa să o scoată din ţară”, a transmis Poliția de Frontieră într-un comunicat.

Potrivit unor surse ale Știrilor ProTV, femeia urma să călătorească spre Tel Aviv.

În acest caz a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București, cu propunerea de arestare preventivă a persoanei în cauză, pentru o perioadă de 30 de zile.

„Activitățile judiciare au fost realizate de către polițiști din cadrul IGPF – Centrul de Supraveghere şi Controlul Trecerii Frontierei Aeroporturi București-Otopeni – Serviciul de Prevenire şi Combatere a Migrației Ilegale şi Infracționalității Transfrontaliere și ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București- Serviciul Antidrog. Activitățile de cercetare au beneficiat de sprijinul Serviciilor Criminalistice din cadrul Poliției Capitalei și Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov”, a mai precizat Poliția de Frontieră.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS