Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Romanca ucisa la Roma a murit cu zile

Romanca ucisa la Roma a murit cu zile

scris de Ziua Veche
4 afisari

Avocatul lui Alessio Burtone, tânărul care a agresat-o pe românca Maricica Hăhăianu într-o staţie de metrou de la Periferia Romei, şi care decedat în spital la o săptămână de la agresiune, a prezentat imagini surprinse de un amator cu telefonul mobil din alt unghi, imediat după incidentul din 8 octombrie. Noua înregistrare scoate la iveală faptul că agonia femeii a durat 17 minute, timp în care ea a cerut ajutor. Nimeni nu a sărit însă în ajutorul femeii, informează realitatea.net.


Imaginile, pe care avocatul vrea să le folosească drept probă în apărarea clientului său, arată cum victima se putea mişca şi părea că vorbeşte cu cei care o priveau fără să intervină. Versiunea oficială este că Maricica a murit în urma loviturii de pumn primite de la Burtone, lovitură care i-ar fi cauzat o comă ireversibilă.

Din înregistrare nu poate fi stabilit când a fost dat telefon la serviciile de urgenţă. Imaginile arată că agresiunea a avut loc la ora 16.35: femeia se prăbuşeşte pe jos, Burtone de îndepărteazăţiva metri şi apoi este oprit de o persoană, Manuel Milanese. La 16.39, de româncă se apropie Milanese. Ea îşi mişcă un braţ, un picior şi chiar capul. În următoarele minute, Maricica gesticulează şi pare chiar să schimbe câteva cuvinte.La 16.50, se pare că cineva i-a ridicat bustul Maricicăi, iar la 16.52 ajung şi echipele de prim ajutor. Un minut mai târziu, femeia este luată cu targa.

Maricica Hăhăianu, în vârsta de 32 de ani, a murit în 15 octombrie, la Roma, unde era internată în comă profundă din 8 octombrie. Potrivit presei italiene, care a ţinut povestea româncei pe prima pagină, Burtone riscă o pedeapsă de până la 18 ani de închisoare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult