Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Rosca dezminte orice implicare in Adevarul lui Patriciu

Rosca dezminte orice implicare in Adevarul lui Patriciu

scris de Ziua Veche
0 afisari

 .Jurnalistul Sorin Rosca Stanescu neaga zvonul potrivit caruia ar fi fost desemnat sa preia conducerea cotidianului Adevarul si banuieste ca in spatele atacului sta cineva de la Cotroceni. Rosca Stanescu ne-a acordat din strainatate o declaratie telefonica prin care si-a precizat pozitia si a lasat sa se inteleaga ca Razvan Cornateanu – directorul demisionar de la Adevarul, a incercat sa-l calomnieze de teama unui viitor control.


Intrebare: Este adevarata informatia conform careia veti prelua conducerea Adevarului? 

 

Rosca: “Eu sunt prieten cu Dinu Patriciu, chiar ne-am petrecut prima parte a concediului impreuna. Patriciu este acum in tara, eu ma aflu in Africa. Niciodata, dar absolut niciodata nu am discutat asemenea ipoteze legate de vreo posibila venire a mea la Adevarul!” 

Intrebare: Atunci de ce acest atac? 

Rosca: “Probabil ca a fost o spaima a domnului Cornateanu si a incercat sa ma calomnieze.” 

Intrebare: De ce s-ar teme echipa demisionara , ca sa lanseze astfel de acuze? 

Rosca: “Pentru ca domnul Cornateanu simtea ca societatea Adevarul Holding a devenit mult mai complexa si urma sa fie supervizat si controlat. Si a incercat sa loveasca in mine sau mai bine zis si-a incercat muschii. Banuiesc ca in spatele lui Cornateanu si a lui Cartianu sta cineva de la Cotroceni”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult