Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Talharie la drumul mare in Popesti-Leordeni

Talharie la drumul mare in Popesti-Leordeni

scris de Ziua Veche
70 Afisari

 

Agresiunile cu mana armata devin tot mai frecvente. Miercuri dimineata in comuna Popesti Leordeni, situata la periferia Capitalei, Nicolae Ungureanu, gestionar la un depozit de anvelope din localitate si sotia sa lucratoare la Remat, au fost opriti pe str. Leordeni, in timp ce intentionau sa inchida poarta pe care tocmai iesisera cu masina personala.

Trei talhari de etnie roma, inarmati cu cutite i-au atacat pe cei doi. Unul a deschis usa in dreptul careia se afla sotia lui Ungureanu careia i-au smuls geanta. Cum femeia s-a agatat de geanta, au tarait-o cativa metri afara din masina. In geanta furata femeia avea numeroase acte ale firmei si suma de 1000 ron. In tot acest timp, Nicolae Ungureanu a fost imobilizat cu un obiect taios pus la gat de unul dintre atacatori, cel mai probabil un cutter. Inainte de a fugi, talharii au taiat unul din cauciucurile masinii sotilor Ungureanu pentru a nu putea fi urmariti. Agresorii au disparut din zona cu un autoturism VW de culoare gri metalizat. Din primele cercetari se banuieste ca talharii aveau informatia ca angajata Remat ar fi avut asupra ei o suma mare de bani in geanta. Cercetarile sunt continuate de politisti, care au prelevat amprente de pe masina atacata.

0 comentariu

pili navarro 20-05-2010 - 12:20

muy buen articulo,sigue asi cristi

nume autor 20-05-2010 - 12:56

Mareste-ti stadionul , fa niste transferuri , numeste staful tehnic si incearca sa bati celelalte echipe intr-o competitie de fotbal-management online cu peste 40 000 de echipe din toata lumea , Romania cu propria liga , te inscri si joci gratis.

http://www.managerleague.com/index.pl?ref=377343

gabriela 20-05-2010 - 14:24

mi-a placut articolul . felicitari !

Cec Urb Elim 20-05-2010 - 15:32

Si pe mine m-ai facut sa gindesc la fel. E ceva intre noi? Camasa mea?

maria 21-05-2010 - 17:28

crirtinel,,,o insula superba este Madeira, merita fsacuta o incursiune pe acolo

Viorica Ianc 21-05-2010 - 17:29

Vorbiti romaneste acasa, la mama ?
Mie imi plac …cateii de usturoi si cel mai
mult …caciulia !!!
Sejur placut.
Si cred ca daca iepurele vine din Canaria ii
place lamaia si nu otetul .

Daca nu vedeam dintii..nu ma ambalam. Mai vad ca si penele de strut nu se gasesc pe acolo.

Foreskin 22-05-2010 - 20:36

… oricum – daca revii la ? „Arta..” cauta si tu o enciclopedie mai acatarii din care sa-ti „ciupesti”.. creatia zilnica…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS