Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Ruxandra Gruia, împuşcată de tatăl său, a întrebat de mama sa

Ruxandra Gruia, împuşcată de tatăl său, a întrebat de mama sa

scris de M.A.
8 afisari

Ruxandra Gruia, împuşcată de tatăl său, Nelu Gruia, fostul şef al Biroului de Arme şi Explozibil Craiova, este conştientă şi i-a întrebat de mama sa pe medicii care au grijă de ea în Secţia de Terapie Intensivă.

Sandra Gruia (hi5)

Sandra Gruia (hi5)

Medicul Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Craiova, a declarat, miercuri seară, pentru corespondentul MediafaxRuxandra Gruia, fiica fostului poliţist Nelu Gruia, care a împuşcat-o la scurt timp după ce şi-a ucis soţia, este conştientă şi cooperantă. „Pacienta este încă în stare gravă. Este în stare stabilă, dar o stare stabilă foarte fragilă. Pacienta vine după o operaţie de urgenţă, fără să fi fost pregătită în prealabil. Este conştientă şi cooperantă”, a declarat Cristina Geormăneanu. Potrivit sursei citate, tânăra a întrebat de mama sa la scurt timp după ce şi-a revenit din operaţie. „A întrebat de mama ei, dar oarecum conştientă de ce i se întâmplase, întrucât nu a insistat asupra întrebării. Medicii care au fost lângă ea nu i-au spus ce s-a întâmplat şi au încercat s-o liniştească”, a completat purtătorul de cuvânt al SJU Craiova.

Medicul Cristina Geormăneanu a apreciat că Ruxandra Gruia va trebui să fie consiliată de medici de specialitate.”Este sub influenţa şocului. I s-au întâmplat foarte multe într-un timp foarte scurt. Mai este şi acea scrisoare în care tatăl său o face responsabilă pentru destrămarea căsniciei. Acest lucru se va răsfrânge asupra ei. Principala traumă care trebuie gestionată este cea psihologică. Va avea nevoie de consiliere după ce va ieşi din spital, şi una de lungă durată”, a mai spus Cristina Geormăneanu.

Fostul şef al Biroului Arme de la Poliţia Judeţeană Dolj Nelu Gruia, director al Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Dolj, şi-a împuşcat, miercuri, soţia şi fiica, apoi s-a sinucis.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult