Acasa Actualitate-InternaInvestigatii S-a aruncat de la etajul patru de frica rezultatului la Bac

S-a aruncat de la etajul patru de frica rezultatului la Bac

scris de C.F.V.
6 afisari

Un craiovean de 19 ani a fost transferat în duminică dimineaţă de la Spitalul de Urgenţă din Craiova către un spital din Bucureşti după ce sâmbătă seara a încercat să se sinucidă din cauza rezultatului anticipat de la bacalaureat, informează Realitatea.

ambulanta_smurdTânărul, identificat drept Răzvan Marinel Călugăru, s-a aruncat de la fereastra apartamentului unde locuia, situat la etajul patru al unui bloc din cartierul Craioviţa Nouă.

Se pare că băiatul a avut un conflict cu tatăl lui în momentul în le-a spus părinţilor că riscă să nu promoveze examenul de bacalaureat. Starea tânărului este gravă, el suferind traumatisme la nivelul feţei, coastelor şi membrelor inferioare. Răzvan Marinel Călugăru a picat examenul de bacalureat, obţinând nota 5 la Română, 3, 60 la Matematică şi 2, 70 la Biologie.

“Un echipaj de la Secţia nr.1 Craiova s-a deplasat aseară, în cartierul George Enescu, unde un băiat de 19 ani a fost găsit jos, în faţa blocului. Băiatul s-a aruncat pe geam. Nu a lăsat niciun bilet de adio. Era singur acasă, părinţii fiind plecaţi din localitate”, a declarat agentul Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

3 comentarii

YAAKOV 03-07-2011 - 20:03

Este o cruzime sa-i lase pe copii fara contrangeri pe toata perioada liceului, iar la sfarsit, la bac, sa le dea in cap. La majoritatea liceelor elevii sunt promovati fara sa invete sau sa-i faca temele, ba chiar li se dau note mari, peste opt. Iar la bacalaureat sunt secerati si ajung in depresie pentru ca nu au cum sa recupereze ce n-au invatat patru ani.
Sa li se dea note pe merit de la inceput, ca sa se stie care este regula jocului.

neacsum 03-07-2011 - 21:57

Asta e sistemul. Nu intereseaza pe nimeni ce sau cat invata copii. Asta e democratia. Elevii se fac ca invata , profesorii se fac ca predau, nu ii mai intreaba nimeni ce fac la ore, la inspectii se regizeaza totul, la examenele de grad se fac chete si se dau cadouri celor care vin la control.

Cercul 03-07-2011 - 23:09

Amice mort, ai avut o nesansa sa nu ma intalnesti. Nu-ti mai era teama de nici un exercitiu, de-ti eram eu pedagog.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult