Acasa Actualitate-InternaInvestigatii S-a sinucis în baie la Ford

S-a sinucis în baie la Ford

scris de C.P.
4 afisari

Un angajat al Ford România a decedat, vineri, după ce s-a automutilat într-o toaletă din incinta fabricii în timp ce se afla la serviciu.
Bărbatul de 42 de ani, care lucra de peste 20 de ani la uzina de automobile din Craiova, a fost găsit în toaleta fabricii în jurul orei 13,00 cu mai multe tăieturi pe corp, iar motivul pentru care s-a sinucis ar fi fost o depresie suferită după ce divorţase în urmă cu un an de soţie şi acumulase datorii mari. După ce a fost găsit în stare gravă în baie, bărbatul a fost adus de o ambulanţă care aparţine uzinei Ford cu multiple plăgi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova.  Potrivit purtătorului de cuvânt al SJU Craiova, dr.Cristina Geormăneanu, angajatul Ford prezenta multiple plăgi la nivelul gâtului, antebraţelor, gleznei, însă plaga cea mai profundă a fost cea din jurul gâtului.
Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, agent Amelia Căprărin, a precizat, pentru Agerpres, că, din cercetări s-a stabilit că bărbatul a fost găsit de către colegi în baie şi a fost nevoie să se forţeze uşa, întrucât bărbatul se încuiase în baie. ‘În acest moment se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauza morţii. Nu sunt suspiciuni cu privire la moartea bărbatului’, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.  Medicii au încercat să îl resusciteze pe angajatul Ford, însă nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult