Acasa Actualitate-InternaInvestigatii S-a sinucis un fiu al lui Bernard Madoff

S-a sinucis un fiu al lui Bernard Madoff

scris de Ziua Veche
8 afisari

Bernard MadoffCadavrul lui Mark Madoff,  unul dintre fiii escrocului american Bernard Madoff, a fost descoperit sâmbătă, în apartamentul său din New York, de un membru al familiei, informează CNN. Se bănuieşte că este vorba de sinucidere.


Decesul acestuia intervine la împlinirea a doi ani de la arestarea tatălui său.

Bernard Madoff a fost condamnat pentru fraudarea a mii de investitori cu 65 de miliarde de dolari. El a pledat vinovat şi a fost condamnat la 150 de ani de închisoare.

Mark Madoff lucra ca broker la o firmă a tatălui său.  Un investitor l-a dat în judecată vineri pe el, pe fratele său Andy şi alţi asociaţi ai firmei, pentru 900 de milioane de dolari.

Blogul de specialitate Dealbreaker, citat de Mediafax, a relatat vineri că Mark Madoff era frustrat până la lacrimi de imposibilitatea sa de a se angaja la o altă firmă de investiţii.

Mark Madoff şi-a scos la vânzare în iunie, pentru 7,5 milioane de dolari, casa din Nantucket, pe care o cumpăsare în 2008 cu 6,5 milioane de dolari, potrivit New York Times.

0 comentariu

ioan 31-05-2010 - 05:57

Doamna Pivniceru explicati-le va rugam si la guvernanti fenomenul. Probabil unii dintre domniile lor au lipsit de la cursurile de drept civil, iar faptul ca sunt la putere le da sentimentul ca pot schimba principiile fundamentale de drept.
Va multumi pentru luarea de pozitie calificata!

jan dinu 31-05-2010 - 06:08

E specialista …!
JD

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult