Acasa Actualitate-InternaInvestigatii S-au luat de la băutură. Internele sesizează CNA

S-au luat de la băutură. Internele sesizează CNA

scris de M.A.
2 afisari

Din cauza băuturii, Ministerul Administraţiei şi Internelor a pârât Antena3 la Consiliul Naţional al Audiovizualului.

bautura

MAI consideră că, în timpul emisiunii “La ordinea zilei” din data de 29 iunie, “a fost abordată de o manieră incorectă şi tendenţioasă informaţia referitoare la achiziţionarea de produse destinate consumului în centrele de agrement ale MAI, omiţându-se precizarea că respectivele complexe de agrement funcţionează exclusiv din venituri proprii şi nu din fonduri ale bugetului de stat. În plus, moderatorul emisiunii a asociat, în mod profund eronat şi răuvoitor, procesul de reorganizare care se derulează la nivelul MAI şi situaţia veniturilor angajaţilor Ministerului cu achiziţionarea de produse alcoolice”.

“Postul de televiziune a continuat să abordeze într-o manieră tendenţioasă acest subiect, moderatorul emisiunii amintite folosind diverse sintagme şi aprecieri menite să contureze o imagine deformată a demersului”, susţine MAI, care “in scopul asigurării unei comunicări corecte între Ministerul Administraţiei şi Internelor şi postul de televiziune Antena3”, solicita “conducerii instituţiei de presă desemnarea unui alt reporter pentru relaţia” cu ministerul.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult