Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Saisprezece traficanti de tigari arestati in Maramures

Saisprezece traficanti de tigari arestati in Maramures

scris de Ziua Veche
3 afisari

Saisprezece membri ai unei grupari de traficanti de tigari au fost retinuti, sambata, de catre politistii de frontiera din cadrul I.J.P.F. Maramures, sub coordonarea directa a procurorului D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Maramures, in timp ce incercau sa introduca ilegal in Romania aproximativ 35.000 pachete de tigari aduse din Ucraina, in valoare de peste 60.000 de euro, se arata intr-un comunicat publicat pe site-ul Politiei de Frontiera.


Din activitatile informativ-operative derulate inca din vara anului 2009, politistii de frontiera au stabilit ca gruparea infractionala era formata din peste 20 de cetateni romani, domiciliati pe raza judetelor Maramures si Arges, precum si din cetateni ucraineni. „Intreaga cantitate de 34.908 pachete tigari, de provenienta ucraineana, marca Viceroy, in valoare de peste 60.000 euro a fost ridicata in vederea confiscarii. De la unii membrii ai gruparii s-au ridicat, in vederea confiscarii, sumele de 30.300 lei si 2.090 euro. De asemenea, au fost indisponibilizate 8 autoturisme folosite de catre membrii in derularea activitatii infractionale. Totodata, au mai fost ridicate in vederea confiscarii si cele 6 statii performante de emisie-receptie folosite in activitatea infractionala.Cei 16 membri ai retelei retinuti de procurorii D.I.I.C.O.T., pentru 24 ore, urmeaza sa fie prezentati instantei, cu propunerea de arestare preventiva”, se arata in comunicatul Politiei de Frontiera.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult