Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Şase persoane rănite într-o intersecţie din Braşov

Şase persoane rănite într-o intersecţie din Braşov

scris de C.F.V.
12 afisari

Şase persoane, între care doi copii, au fost rănite, joi seară, după ce două maşini s-au ciocnit într-o intersecţie din municipiul Braşov, una dintre ele fiind proiectată în doi pietoni care traversau strada. Din primele informaţii, unul dintre şoferi nu ar fi respectat semnificaţia indicatorului ”Stop”.

Potrivit poliţiştilor din Braşov, patru adulţi şi doi copii au fost răniţi, joi seară, după ce două maşini s-au ciocnit într-o intersecţie din municipiul reşedinţă de judeţ. ”Din primele informaţii, un autoturism care se deplasa pe str. Castanilor înspre 15 Noiembrie nu ar fi oprit la indicatorul Stop instalat în intersectie si a intrat în coliziune cu un autoturism care circula pe 15 Noiembrie în direcţia Steagul.

Unul dintre autovehicule ar fi fost proiectat în nişte pietoni care traversau strada”, anunţă poliţiştii. Potrivit acestora, cercetarea la fata locului este în desfăşurare. La rândul lor, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov au anunţat că victimele sunt conştiente, unul dintre pietonii răniţi fiind în stare mai gravă. Toate cele şase persoane au fost transportate la spital, copiii la Spitalul de Pediatrie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult