Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Scandal între taximetrişti pe aeroportul Otopeni

Scandal între taximetrişti pe aeroportul Otopeni

scris de M.I.
2 afisari

Taximetriştii cu licenţă şi taximetriştii fără licenţă s-au bătut , miercuri seară, în zona aeroportului Otopeni.

Scandal între taximetrişti pe aeroportul Otopeni

Potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei, Florin Hulea, în jurul orei 21,00, Poliţia Transporturi a solicitat sprijinul Jandarmeriei Ilfov pentru aplanarea unui conflict produs în afara aeroportului. ”În zonă s-a deplasat un echipaj care a restabilit ordinea publică. Echipajul a rămas la faţa locului.

În jurul orei 23,00, într-un alt loc din jurul aeroportului a izbucnit un alt conflict în care au fost implicaţi aproximativ 15-20 de taximetrişti cu licenţă şi fără licenţă. În urma conflictului, o zonă a aeroportului a fost vandalizată. O persoană a necesitat îngrijire medicală. La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD care i-a acordat asistenţă”, a explicat Hulea.
El a spus că jandarmii au notat două numere de înmatriculare ale unor autoturisme ai căror conducători au plecat de la faţa locului, în timpul conflictului, când au văzut echipajul de jandarmi, adăugând că Poliţia Transporturi urmează să facă cercetări în acest caz. De asemenea, la Aeroportul Otopeni a ajuns şi un echipaj SMURD în urma unui apel la numărul unic de urgenţă 112.
”Echipajul SMURD a fost solicitat la ora 22,09 pentru acordarea primului ajutor unei persoane de sex masculin în vârstă de aproximativ 42 de ani, care susţinea că ar fi fost agresată. Acesta avea o contuzie la unul dintre braţe. Persoana în cauză a refuzat transportul la spital iar echipajul SMURD s-a retras’, a declarat pentru Agerpres Simion Petruş, reprezentant al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult