Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Scandal. Spionaj la Consiliul Judeţean Iaşi

Scandal. Spionaj la Consiliul Judeţean Iaşi

scris de P.C.R.
3 afisari

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Victor Chirilă, a descoperit, miercuri, două sisteme de monitorizare, unul în biroul său, şi altul în biroul celuilalt vicepresedinte al Consiliului Judeţean, Constantin Adăscăliţei.

constantin_adascalitei

Constantin Adăscăliţei (newsiasi.ro)

După ce a anunţat poliţia, Victor Chirilă a fost sunat de procurorul-şef al DNA Iaşi, Mihail Călin, care i-a solicitat să se prezinte joi dimineaţă, la ora 8:30, la sediul acestei instituţii, scrie Ziarul de Iaşi.

„Mi-au spus ziariştii şi mi s-a părut că este o glumă. Apoi am văzut că problema este chiar serioasă. Bănuiesc că cei care au montat camerele au făcut-o peste tot. Instituţiile statului vor da explicaţiile necesare. Mă gândesc că poate nu s-au găsit chiar toate camerele.Cred că cei doi acuză că li s-au pus camere, şi atunci ei trebuie să dea explicaţii”, a declarat preşedintele CJ Iaşi, Costantin Simirad, la Realitatea TV, adăugând, totodată, că joi va chema instituţiile specializate să caute eventuale echipamente de supraveghere şi în biroul său.

Constantin Adăscăliţei este convins că diverşi adversari politici sau grupuri de interese au pus camerele de supraveghere în biroul lui şi al colegului său Victor Chirilă, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi.  Adăscăliţei a mai spus că va cere demisia şefului poliţiei de ordine publică.

„Eu personal, mâine, voi cere demisia actualului şef al poliţiei de ordine publică care păzeşte sediul Consiliului Judeţean, care cred că avut cunoştinţă despre aceste implantări de camere video în birourile noastre. Un om politic e tot timpul urmărit. Eu sunt de 10 ani în politica locală şi nu am fost acuzat de nicio infracţiune”, a declarat Constantin Adăscăliţei, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Iaşi.

Constantin Adăscăliţei spune că a fost chemat la DNA imediat după ce colegul său Victor Chirilă a descoperit camerele de supraveghere.

Relaţiile între şeful CJ Iaşi, Constantin Simirad, şi cei doi vicepreşedinţi, Constantin Adascăliţei (PSD) şi Victor Chirila (PNL) sunt tensionate de câteva luni, aceştia din urmă rămânând la un moment dat fără atribuţii, prin dispoziţia lui Simirad.

Victor Chirilă figurează pe lista posibililor candidaţi ai PNL pentru şefia CJ Iaşi la alegerile din 2012, în timp ce Constantin Adăscăliţei a spus că nu va candida pentru preşedinţia instituţiei. mai scrie Ziarul de Iaşi.

10 comentarii

Rodu Aurelian 19-05-2011 - 08:00

Profesioniti-s de duzina
Noi nu vrem sa fim ca ei,
Ne informam din sursa prima
Citind mereu…
Ziua de ieri.

digital 19-05-2011 - 14:18

uite,ma, cineva care e deasupra tuturor!

digital 19-05-2011 - 08:30

cretinii,nici macar n-au fost in stare sa dezlipeasca etichetele de pe aparatura!
astia ne apara de terorrism,cica!
dupa aia si recunosc senin ce au facut,ca aveau ei mandat si nu stiu ce aprobarile lu peste prajit….

o fi cu reforma statului si nu ne prindem noi de faza?!

Arhimede 19-05-2011 - 12:18

Pun pariu că la ora asta echipe de profesionişti (adevăraţi) scotocesc sediile cosiliilor judeţene, dar şi prin alte părţi după „ploşniţe”…

digital 19-05-2011 - 14:15

da,arhimedule da cum e la noi?!unii sunt adevarati si unii de exercitiu?!
antai vin aia de guma si dupe aia eia cu focos?!
te intreb,doar!

Arhimede 19-05-2011 - 14:31

Păi ce… ăia care le-au pus au fost profesioniştI?
Dacă erau, nu le găsea nimeni…

Arhimede 19-05-2011 - 12:20

P.S. Nici voi ăştia de la ZV nu sunteţi scutiţi de medic, de muşcăturile unor „ploşniţe”…

Doru Dragomir 19-05-2011 - 13:38

:))))))))))))) si ce naiba sa ne faca plosnitele alea???? poate ne-am vaccinat si n-au efect muscaturile lor:))))) !!!!!!

digital 19-05-2011 - 14:12

poate ca v-au facut deja?!

neacsum 19-05-2011 - 14:13

Trebuie sa isi castige si ei salariile nu ? Daca insa isi fac treaba prost, sa fie sanctionati cu mutarea prin Italia, ca Fatuloiu, sau Bucuresti, ca Csibi. Sau sa fie numiti minsitri, ca Igas sau Oprea. Sa se umple de rusine !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult