Acasa Actualitate-InternaInvestigatii UPDATE: Scandal sexual la Sibiu. Şeful Centrului Chinologic eliberat din funcţie

UPDATE: Scandal sexual la Sibiu. Şeful Centrului Chinologic eliberat din funcţie

scris de Laurentiu Banches
10 afisari

UPDATE: Şeful Centrului Chinologic din Sibiu, Crişan Mucenic Lăzureanu, a fost eliberat din funcţie şi pus la dispoziţie până la finalizarea cercetărilor prealabile şi a celor administrative dispuse în cazul său.

Adjunctul şefului IGPR,Vasile Viorel a declarat că, în cazul şefului Centrului Chinologic din Sibiu, Crişan Mucenic Lăzureanu, au fost dispuse, la sfârşitul lunii decembrie 2012, cercetarea prealabilă şi patru cercetări administrative, acestea fiind în curs de finalizare. Acesta a precizat că, în cazul lui Lăzureanu a fost luată măsura eliberării din funcţie, acesta fiind pus la dispoziţia IGPR până la finalizarea cercetărilor.

Crişan Mucenic Lăzureanu, directorul Centrului Chinologic din Sibiu, unitate din cadrul MAI, spune că acuzaţiile aduse de un bărbat şi o femeie, angajaţi ai centrului, privind loviri şi hărţuire sunt vechi, el fiind verificat şi găsit nevinovat de către mai multe instituţii de control. Directorul Centrului Chinologic „Aurel Greblea” din Sibiu, Crişan Mucenic Lăzureanu, a declarat, joi, 10 ianuarie, pentru mediafax, că scandalul cu acuzaţii de hărţuire şi loviri a început în urmă cu aproape doi ani, fiind acuzat de un bărbat şi o femeie, angajaţi ai centrului.

Crişan Mucenic Lăzureanu a afirmat că  „Cei doi (cei care îl acuză – n.r.) s-au certat pe probleme sentimentale. El a crezut că eu am ceva cu ea. Au început tot felul de probleme. El s-a dat cu capul de pereţi, au făcut amândoi fel de fel de reclamaţii. Am peste 20 şi ceva de plângeri depuse de el. Plângeri de tot felul, şi penale. Am fost verificat. Mi s-a dat neînceperea urmăririi penale. Am fost verificat de Parchet, de DNA, de Parchetul de la Sibiu şi de corpurile de control. Am fost găsit nevinovat. Văd că el, acum, în contextul probelor de la Olt a ieşit în presă şi vrea în continuare să dea în mine”. Lăzureanu susţine că în tot acest caz vorba de o răzbunare, deoarece ar fi aflat că cei doi „fac reproducţie” cu câinii unităţii, lucru ilegal, şi că bărbatul care îl acuză ar fi primit bani de chirie de la acest centru, deşi locuia împreună cu concubina sa, adică femeia care îl acuză pe director de hărţuire sexuală.


MAI a anunţat după scandalul sexual din OLT că există informaţii că ar exista probleme şi în alte oraşe din ţară, nominalizând Sibiul şi Slatina.

Scandaluri de hărţuire sexuală în Poliţie. După Olt şi în Sibiu şi Slatina

Şeful Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică, secretarul de stat Anghel Andreescu a declarat, joi, 10 referitor la scandalurile din Poliţie, că sunt indicii că ar fi probleme de hărţuire sexuală şi la Centrul Chinologic de la Sibiu, iar un şef serviciu de la Şcoala de Subofiţeri Slatina ar fi acuzat de o fostă subalternă că o hărţuia sexual. Andreescu a menţionat că un şef serviciu de la Şcoala de subofiţeri de la Slatina, Gheorghe Junoiu, acuzat de o fostă subalternă că o hărţuia sexual pe vremea când aceasta lucra la blocul alimentar, a fost mutat la o altă unitate până la finalizarea cercetărilor. De asemenea, secretarul de stat în MAI Anghel Andreescu, a adăugat  pentru România TV că  „A fost dispus un control la Centrul Chinologic Sibiu unde există indicii că ar exista probleme de acest fel”. Centrul Chinologic din Sibiu produce, creşte şi dresează câini de serviciu pentru nevoile structurilor Ministerului Afacerilor Interne, dar şi pentru cele ale Sistemului Naţional de Apărare.

Ministrul de Interne, Radu Stroe, a dispus o serie de controale la Inspectoratele Judeţene de Poliţie, cu privire la respectarea principiilor de etică şi deontologie profesională.  Scandalul de viol din Olt a ieşit la iveală pe data de 26 decembrie, când la Spitalul de Urgenţă din Slatina au ajuns agenta de poliţie Melania Renghea şi comisarul şef Gheorghe Barbu. Fosta subaletrnă a lui Ion Voicu îl înjunghiase pe acesta după ce mersese la el acasă şi apoi avuseseră o discuţie în maşină.

6 comentarii

Alex LUPTATORUL PENTRU ADEVAR 10-01-2013 - 15:57

urmeaza si alte,,bombe ,, din Jandarmerie in curand !!!

ValVerde 10-01-2013 - 16:03

„acuzat de o fostă subalternă că o hărţuia sexual pe vremea când aceasta lucra la blocul alimentar, ”

===

Hauuuuu !!!…Haauuuuu!!
Pai ce sa faca bietul jandarm ca femeia avea bucile tari si se miscau asa…pe sub uniforma de iti venea sa arestezi pe cineva..
Si tzatzele..ah tzatzele, mari, drepte cu sfircu’ tare sa-ti scoata ochiu cind trecea pe linga tine cu legatura de morcovi in mina, si-si trecea limba peste buze de dadea omu cu chipiu’ de pamint.

PASCALI 10-01-2013 - 16:17

POLITIA ROMANA ESTE SCAPATA DIN MANA FIINDCA DE 23 DE ANI ORGANELE STATULUI FURA SUB PROTECTIA POLITIIE. CE SA FACI OCHII VAD INIMA CERE. O SINGURA SOLUTIE MAI ARE ROMANIA. REFRENDUM: MONARHIE SAU REPUBLICA. NUMAI REGALITATEA NE VA ADUCE LANGA EUROPA.

Tom Cc 11-01-2013 - 07:39

asta-i solutia ???? esti cu vaca la pasune prin nameti !!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult