Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Se face ordine? MAI controlează toate structurile din teritoriu

Se face ordine? MAI controlează toate structurile din teritoriu

scris de M.A.
7 afisari

Un control privind unele practici discriminatorii sau încălcări de legi şi ordine va fi iniţiat de MAI la toate structurile sale din teritoriu (Poliţia Română, Poliţia de Frontieră, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi Jandarmerie).

Se face ordine? MAI controlează toate structurile din teritoriu

Se face ordine? MAI controlează toate structurile din teritoriu

„Vreau să fac câteva referiri în ceea ce priveşte situaţiile înregistrate în ultimele zile, care afectează climatul organizaţional al MAI. Mai întâi, situaţia din judeţul Olt pare să nu fie o situaţie singulară, dacă avem în vedere ultimele ieşiri publice, dar şi unele rapoarte care au fost înaintate conducerii ministerului. De aceea, pentru a avea o imagine clară asupra stării de fapt şi pentru analizarea fiecărei situaţii de acest fel, s-a dispus realizarea unei diagnoze a climatului organizaţional în principalele unităţi ale MAI, respectiv Poliţia Română, Poliţia de Frontieră, ISU, Jandarmerie„, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, secretarul de stat în MAI, Anghel Andreescu.

Obiectivul acestor controale este de a afla dacă există şi la alte structuri situaţii asemănătoare cu cea de la IPJ Olt, unde o angajată a reclamat că a fost violată de şeful ei. El a precizat că nu este vorba de un control tematic sau un control de fond asupra managementului şefilor de la aceste structuri, ci este vorba de o verificare punctuală în ceea ce priveşte unele practici discriminatorii sau încălcări de legi şi ordine. De asemenea, Anghel Andreescu a anunţat că a fost dispus un control şi la Centrul Chinologic Sibiu, unde există indicii de practici discriminatorii. Anghel Andreescu a mai spus că la aceste controale participă cadre de conducere şi 100 de sociologi şi psihologi, angajaţi ai MAI, urmând ca verificările să fie finalizate în două săptămâni.

7 comentarii

DXN 10-01-2013 - 20:38

Politistul este „incurajat” in a fi infractor de faptul ca nu este controlabil.
Nu este cotrolabil din doua motive:
– coruptia „organizata” in IGPR/Politia RO;
– inlocuirea sistemelor de control ierarhic cu „controlul intern/managerial” o tembelizare administrativa introdusa de cel mai tembel ministru care l-a avut RO: popescuionut.
KK-m-as in creierii tuturor celor ca el!

DXN 10-01-2013 - 21:23

CHIAR TOTI SUNTETI POLITISTI SI NU VRETI SA VA BAGATI LA O ASEMENEA DISCUTIE?
Nu cred ca nu aveti opinii!

DXN 10-01-2013 - 21:55

DACA NU VRETI, nu vreti!

digital 10-01-2013 - 21:59

vrem doar dacă ne-o su-gy!

DXN 10-01-2013 - 22:05

Sa te vaz!

digital 10-01-2013 - 22:09

zi-i mă deșteptule,variantele tale de acțiune,să văd ce-ți crapă capul ăla că tot te exciți pe -ici-șa!

DXN 10-01-2013 - 22:17

Politistul romanesc este “incurajat” in a fi infractor de faptul ca nu este controlabil.
Nu este cotrolabil din doua motive:
– coruptia “organizata” in IGPR/Politia RO;
– inlocuirea sistemelor de control ierarhic cu “controlul intern/managerial” o tembelizare administrativa introdusa de cel mai tembel ministru care l-a avut RO: popescuionut.
KK-m-as in creierii tuturor celor ca el!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult