Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Se redeschide ancheta în cazul morţii Mădălinei Manole

Se redeschide ancheta în cazul morţii Mădălinei Manole

scris de Șt. C
2 afisari

Ancheta privind infracţiunea de omor în cazul Mădălinei Manole va fi redeschisă, după ce Tribunalul Bucureşti a admis, luni, contestaţia părinţilor cântăreţei faţă de decizia de neîncepere a urmăririi penale, dosarul urmând să fie trimis la Parchetul Capitalei.

Madalina Manole nu a fost omorataProcurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti au dispus, în 19 ianuarie, neînceperea urmăririi penale pentru infracţiunea de omor în cazul decesului Mădălinei Manole.

Decizia a fost contestată la Tribunalul Bucureşti de părinţii Mădălinei Manole, care au solicitat retrimiterea dosarului la procurori, pentru reluarea anchetei privind infracţiunea de omor în cazul fiicei lor.

Instanţa a admis, luni, solicitatarea şi a dispus ca dosarul să fie retransmis procurorilor, pentru suplimentarea urmăririi penale. Decizia instanţei este definitivă, dosarul urmând să fie transmis Parchetului Tribunalului Bucureşti după redactarea motivării hotărârii.

Parchetul Tribunalului Bucureşti a dispus, prin rezoluţia nr. 2675/P/2010 din 19 ianuarie 2011, neînceperea urmăririi penale pentru infracţiunea de omor, „întrucât decesul numitei Mircea Magdalena Anca nu a fost consecinţa vreunei fapte prevăzute de legea penală”.

Totodată, prin acelaşi document s-a dispus continuarea cercetărilor faţă de Cristian Urziceanu, cel care ar fi vândut Furadanul cu care s-a sinucis Mădălina Manole, pentru infracţiunea de trafic de substanţe toxice.

1 comentariu

YAAKOV 28-06-2011 - 06:47

Este extrem de putin probabil sa se fi sinucis cu furadan, o substanta de care ti se face rau numai daca o pui pe limba.
Sinucigasele prefera somniferele sau in cel mai rau caz se arunca de la etaj.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult